Daelim Daelim Roadwin 250R

Hortlatmak zorundayım yarın bakmaya gidiyor bir ağabeyim motosiklet Çanakkale'de olduğundan lütfen kullanıcıları yorum yazsın yıkarken buji hep arıza veriyor diyorlar yorumlarınız önemli birde sizce dayanıklı motosikletmi beni yolda bırakırmı sizce ?

Abicim ben 4 yıl oldu kullanıyorum, cbr si inazuması olan arkadaşlar var, inan arada 4-5 bin fazla verecek bir fark yok.

Arkadaşlar kullananlar sakin kullanım agrasif kullanım yakıt konusunda bilgi verebilirmi rica etsem ?

Arkadaşlar bu modeli kullanan varsa genel anlamda yorumlayabilir mi ?.

Yorumun biraz anlaşılır olması için başka modellerle kıyaslayarak olması önemli. Yoksa yorumlar biraz havada kalıyor.

herkese selam,
bu motoru artçılı kullananlar var mı? benim için artçılı performansı, tutuşu ve artçının rahatı ön planda olacak. bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Ben artçılı kullandım. Eşim 50 kg fakat kuyruk yüksek olduğu için artçı yüksekte kalıyor ve dengeyi biraz bozuyor. Ben şahsen artçıyla rahat edemedim ama bu benim kendi fikrim ve tecrübem. Tek binerken gayet güzel.

14720620_10209486269626867_3820759591631363486_n.jpg
bu şekilde artçı için çözüm bulabilirsin ben yaptım eşim çokta şikayetçi değil halinden

Ü

Üye silindi 112161

Arka amortisörün sertliğiyle alakalı bir işlem yapan oldu mu? Arka sünspanyonun yumuşaklığından şikayetçiyim ve bildiğim kadarıyla sertlik ayarı da bulunmuyor.

Hyosung arka amortisorunu takma gibi bir dusuncem var. Amortisoru bulup uygulayabilirsem buradan paylasirim

yalnız ben bu arka amortisörün hikayesini ya izledim yabancı bir video da yada okudum tam hatırlamıyorumda bu motoru daelim şehir içi için yapmış.. aslında şehir içi için doğru yumuşak amortirös rahatlıkdır ama spor motora yakışmaz orda bir tezatlık olmuş.. yumuşak amortisörü yoldaki çukuru taşı ufak tefek kırıkları bariyerleri biniciye yansıtmasın konforu bozulmasın diye koyarlar..

Ü

Üye silindi 112161

Hyosung arka amortisorunu takma gibi bir dusuncem var. Amortisoru bulup uygulayabilirsem buradan paylasirim

Merhaba, size bir özel mesaj gönderdim. Bende Bursa'da yaşıyorum. Belki ortak bir çözüm üretebiliriz.

yalnız ben bu arka amortisörün hikayesini ya izledim yabancı bir video da yada okudum tam hatırlamıyorumda bu motoru daelim şehir içi için yapmış.. aslında şehir içi için doğru yumuşak amortirös rahatlıkdır ama spor motora yakışmaz orda bir tezatlık olmuş.. yumuşak amortisörü yoldaki çukuru taşı ufak tefek kırıkları bariyerleri biniciye yansıtmasın konforu bozulmasın diye koyarlar..

Fikir olarak doğru belki ama uygulama olarak tam bir fiyasko. Özellikler virajlarda sürüş güvenliğini olumsuz yönde etkiliyor.

Merhaba, size bir özel mesaj gönderdim. Bende Bursa'da yaşıyorum. Belki ortak bir çözüm üretebiliriz.

Fikir olarak doğru belki ama uygulama olarak tam bir fiyasko. Özellikler virajlarda sürüş güvenliğini olumsuz yönde etkiliyor.

aynen orda bir tezatlık var ama değişir amortisördür neticede ölçüsü bellidir boutu bellidir aynı ölçüde sert amortisör takılır.. büyük ihtimal hyo nunkiler uyar diye düşünüyorum..

Deneme amacli amortisoru temin edip deneyecegim cbr250 yada hyo ikisinden biri olacaktir ama bunu yaparken tabi on amortisorlerede ayar yapmak lazim

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
arkadaşlar bu motora heves ediyorum uzun süredir ve az kalsın alacaktım geçen aylarda, hızlanma konusunda düşünceleriniz neler merak ediyorum. yokuş yukarı çıkabildiği son hız nedir ve düz yolda ulaşabildiği son hız.

ben motosikletimi binde bir res line sokarım oda bir gıdım red line girer ve saniyeler içinde yine devir düşerim. o yüzden bir motosiklette red line kaç km hız yapıyorsa benim için o motorun son hızı odur.

bu makine 5. viteste iken red line sınırında kaç km hız yapıyor? arıza çıkartıyor mu?

kullananlar biraz kurtlarını döksünler yaw :D artçılı kullanım benim kendi motorumda da eziyet.

5.vites redline 166 oda duz yolda uzerine yatarak. Yokus assagi 2 defa 170 uzerine ciktim.Butun kis araliksiz kullandim artcili artcisiz bursa istanbul yaptim en stabil hizi 140 artcili da tekte.sert kullanmazsan bakikini zamaninda yapip kaliteli yag kullanir zincirini duzenli yaglarsan hicbir sorun cikarmaz

Bu motorun tek sorunu nedir biliyor musunuz ? O çirkin km saati. Onu elden geçirip daha göz dolduran bir formda ve büyük yapsalar, bulunduğu yerde o kadar küçük kalmasa motor şimdi sattığının üç misli satacak. Daystar 250 ve S3 sayesinde Daelim'in marka imajında oldukça büyük ilerleme varken bu motoru biraz makyajlayıp bundan faydalanmaları lazım.

VJF250 RoadSport bu motorun ingilterede 125 liğide satılıyor..

http://www.daelim.co.uk/

http://www.daelim.co.uk/about/

1982 – KIA Industrial and Daelim Industrial merged to form a new company, Daelim Motor.

Daelim kia ya ait ise kia da hyundainin alt markası... kendine ait markası yani demek ki daeim hyundai motors group üyesi.. öyleyse sırtı yere gelmez zaten..

Bende ucuz 250 cc bakıyorum bundan başka yok Bursa'dan var mı daelim sahibi olan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar