Barkın Bayoğlunu skyturk te yaptığı programlardan beri takip ediyorum; Benim gibi bir çok kişiye motosikletle ilgili çok fazla şey öğretmiştir. Hataları vardır yaptığı hareketi yapmasa daha iyiydi kabul ederim ama M.K.S.F. başkanının yaptığı konuşma daha kaba ve saygısızca. A.E.A. platformu motosiklet kullanıcısına ulaşmak için kullanılabilecek en büyük platform. Madem resmi bir federasyonsun ulaş barkına konuş durumu paylaş düşüncelerini...
Fuarında paralı olması ve katılımcılara davetiye verilmemesi gayet mantıklı bir iki yıl sıkıntı çekilir sonrasında fuarcı derki yüzbinler geliyor sığamıyoruz alanı arttıralım.
Yok barkın reklamcıymış, kimin sandalındaysa onun küreğini çekermiş, turşu reklamı yapmışmış (motosiklet reklamı yapsa paracı tursucununkini yapsa yine paracı) yaptığı içerikler parasız olmuyor. Gormekten sıkıldığım "bugun motora bindim hava güzel" diyen vlogerlardan olur.
dipnot: A.E.A. > M.K.S.F.
Fuarında paralı olması ve katılımcılara davetiye verilmemesi gayet mantıklı bir iki yıl sıkıntı çekilir sonrasında fuarcı derki yüzbinler geliyor sığamıyoruz alanı arttıralım.
Yok barkın reklamcıymış, kimin sandalındaysa onun küreğini çekermiş, turşu reklamı yapmışmış (motosiklet reklamı yapsa paracı tursucununkini yapsa yine paracı) yaptığı içerikler parasız olmuyor. Gormekten sıkıldığım "bugun motora bindim hava güzel" diyen vlogerlardan olur.
dipnot: A.E.A. > M.K.S.F.