Yazdığım dilekçe..
Cumhuriyet başsavcılığına..
12 ağustos 2016 tarihinde sahibinden.com sitesindeki 313339468 nolu ilandaki 2007 model suzuki burgman 400 marka ve modelli motorsiklet için ................................ ( telefon no ) isimli şahsı aradık ve motorsikletini alacağımızı söyledik kendisi bizi beklediğini ve satışı hemen vereceğini söyledi.. 13 ağustos Cuma günü kendisini arayıp ................. isimli arkadaşımla yola çıktık ve yerine gittik ......... bey motorun anahtarının üstünde olmadığını ve pazartesi bizim yanımıza gelip hem denersiniz hem satış yapacağını söyledi biz de sözüne güvenip 500 tl kapora verdik. (kartal da evinin bahçesinde elden verilmiştir) 15 ağustos 2016 .Pazartesi günü öğlen gibi aradık ulaşamadık öğleden sonra kendisine ulaştık motorun evrakları ile uğraştığını söyledi ( Cuma günü bize satışı hemen verebileceğini evrak sıkıntısı olmadığını söylemişti.) bizde tamam dedik bekledik ikindi gibi kendisini aradık bize kaba saba bir tavırla kardeşim uğraşıyoruz dedik ya dedi..Akşama doğru 5 gibi bize kartala gelmemizi satışı yapacağımızı söyledi.. ( oysa Cuma günü kendisi yanımıza geleceğini söylemişti.) Bizde tamam dedik çıktık yola yanına gittiğimizde motor yoktu sonradan motoru başkası getirdi..Motoru denediğimde motorun kmsi 66 binde olduğunu gördüm oysa ilanda 56 bin yazıyor idi ve motorun kondisyonu iyi değildi yani çekişi düşüktü üstelik kendisi motoru haftasonu başkasına kiraya verdiğini söyledi..Biz de motorun kusurlu olduğunu kilometressinin belirtilenden yüksek olduğunu çekişinin düşük olduğunu ve kaparo verdiğimiz bir aracı niye başkasına verdiğini söyleyip kaporamızı istedik.. Yine kaba saba bir tavır sergileyerek üstümüze yürüdü biz üsteleyince tamam dedi kaporanızı vereceğim isminize yollayacağım dedi orada bulunan kartal store isimli esnafı kefil göstererek onlarda kefil oldu kimlik fotokopisine ismini yazıp paramızı bir sonraki gün yollayacağını yazdı…Bir sonraki gün kendisine uzun süre ulaşamadık , en son bizi aradı ve motorunda problem olmadığını ve km farkından dolayı da ne olacak öldünüz mü söyleyerek lakayıt bir tavır gösterdi.. Ayrıca olmuş motoru başkasına verdiysem sizemi soracaktım dedi..Bende kendisini mahkemeye vereceğimi ve sahibinden.com sitesine durumu bildireceğimi söyledim , banane ne yaparsan yap tarzı bir tavır sergiledi ve tehdit etti.. Bir süre sonra tabiki iş karşılıklı hakarete dönüştü..16 ağustos tarihinde sahibinden.com yetkilileri ile görüştüm ve ............. beyin üyeliğini donduracaklarını bizimde savcılığa başvumamızı söyledi , dolandırıcıdır dediler.. Gerekli tüm resimleri evrakları veriyorum ( kendi yazdığı kimlik fotokopisini eski ilan görüntüsünü kendisine kefil olan esnafın işyeri resmini ) Zararımın karşılanmasını talep ediyorum.. Şahidim beraber araca bakmaya gittiğim arkadaşım ....................... ( tel no )şahittir..
Dilekçeyi yazan .............. Şahit .............
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
Dosyanın içine koyduğum ekran görüntüleri..
Kimlik fotokopisi kişisel bilgiler içerdiği için koyamadım arkadaşlar.. :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Ne gerekli ise koydum