http://i.hizliresim.com/4PZWpQ.jpg Şu linkteki kaska bakar mısınız, bugün aldım ama içime sinmedi modeli hiçbir yerde bulamadım yardımcı olun lütfen
Geldim geldim..
Biri ayran gönüllümü dedi?
O değilde o kadar satış yaptım, birinde kar etmedim. Hep zarar hep.
ilk motoru cub almıştım sıfır onu satarken 650 tl zarar ettim 1 buçuk yılda
ondan sonra hiç sıfır motosiklet almadım
ve ondan sonra aldığım her motorda para kazandım ve hepsi kullanılmış yani ikinci el motorlardı
ybr aldım yirmi bin km kullandım aldığım paraya sattım bakım harici sıfır masraf
cbf aldım 10000 kullandım onu da aldığım paraya sattım
nc aldım iki yıl kullandım 3000 tl para kazandım hemde makina kullandım
şimdi 660 var uyguna aldım 1500 tl masraf ettim kullanıyorum ve bu gün satsam bundan da 3000 tl para kazanırım doğru motoru doğru fiyata alacaksın bütün mesele bu doğru zaman da doğru yerde olmak yani...
Tam beni anlatan konu acilmis
Xmax250 aldiktan 6 ay sonra tamam ya budur, cocuguma birakirim ben bu aleti dedigim HD iron 883 i aldim.
Cok degil uzerinden 5 ay gecti gecmedi eşimin baskilari neticesinde satmak durumda kaldim ve simdi tracer 900 icin kapora verdim, 1 2 gune almis olacagim.
Ama bunun da gonlume hitap etmedigini biliyorum. Belki aylar olmasa da 1 2 yila kesin degistiririm.
Ne istedigimi tam bilmiyorum kisaca. Maymun istahlilikdan baska birsey degil belki.
Cruiserlardan etkileniyorum en cok, fuarda ki indian standi mesela. Cennette oldugumu sanmistim bir an
Dark horse dedikleri yaratiga uzun sure baka kalmistim. On camurluktaki o kizildereli amca amblemi fln. Son nokta yani.
Sonra bakmisim ki fjr1300 un yanindayim. O da guzel alet diyorum
Sonra triumph a ugruyorum. O da ne? yeni bobber gelmis. Abi olay budur, muthis.
Bir yandan da sahibinden de 2.el electra glidelara bakiyorum..
Falan filan iste![]()
Olur mu? Asil kilosuzlara yakisir cruiser. En azinda kendi gorusum.benim de ihtiyacım fjr1300 gibi bir makina ama bobber görünüşünü çok seviyorum. Bir de kilo yok bende bu yüzden hiçbir crusier yakışmıyor...
ilk motoru cub almıştım sıfır onu satarken 650 tl zarar ettim 1 buçuk yılda
ondan sonra hiç sıfır motosiklet almadım
ve ondan sonra aldığım her motorda para kazandım ve hepsi kullanılmış yani ikinci el motorlardı
ybr aldım yirmi bin km kullandım aldığım paraya sattım bakım harici sıfır masraf
cbf aldım 10000 kullandım onu da aldığım paraya sattım
nc aldım iki yıl kullandım 3000 tl para kazandım hemde makina kullandım
şimdi 660 var uyguna aldım 1500 tl masraf ettim kullanıyorum ve bu gün satsam bundan da 3000 tl para kazanırım doğru motoru doğru fiyata alacaksın bütün mesele bu doğru zaman da doğru yerde olmak yani...
Satabildiniz mi guzzi yi ?Onlarca motor aldım sattım sanırım Son noktayı buldum. Bu saatten sonra maddi imkansızlık olmazsa herhalde goldwing ailesinden vazgeçmem. Şimdi valkyrie var şükür satma kararı almıştım maddi sebeplerden ötürü ama aştım gibi sıkıntıyı inşallah zorlansam da elimde tutacağım. İleride imkan olursa goldwing f6b ya da gl1800 ile yola devam inşallah.