Aliexpress'deki Ucuz Faydalı Motosiklet Ürünleri (GÜNCEL)

arkadaşlar merhaba,

Bahar ve özellikle yaz aylarında kullanacağım bir eldiven almak istiyorum. Kışın kullanmayacağım, aliexpress üzerinden aldığınız ve çok memnun kaldığınız bir ürün var ise linkini yazabilir misiniz? Özelden mesajda gönderebilirsiniz.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Aliexpress den furygan AFS 6 aldım, belki bende aksilik çıkmış olabilir ama Adana'ya 65 günde geldi. Çok memnunum gerçek deri ve ele tam oyuruyor. Tavsiye ederim. 21 dolara yaklaşık 70 tl ye aldım. Muadilleri 200 tl civarı...

Aliexpress den furygan AFS 6 aldım, belki bende aksilik çıkmış olabilir ama Adana'ya 65 günde geldi. Çok memnunum gerçek deri ve ele tam oyuruyor. Tavsiye ederim. 21 dolara yaklaşık 70 tl ye aldım. Muadilleri 200 tl civarı...

Bana da yanlışlıkla hediye edildi :)Adam(motosiklet bayii) sonradan fark etti bende dedim abi bir çift eldivenden batacaksan kapa dükkanı git. Oda helal olsun dedi verdi sağolsun :D

Merhaba arkadaşler, 8 litrelik basınçlı su püskürtme, kollu ilaçlama cihazı, 400 tl'ye 2 zamanlı motorla çalışan ilaçlama cihazı derken; motosiklet yıkama için aşağı linkteki ürünü buldum 40 dolara.Motosiklet yıkarken bir kovaya hortumun ucu sokularak manuel pompaların yaklaşık 10 katı basınçla su veriyor.Yaklaşık 8-10 bar basıncı mevcut.Çakmak soketinden 12 voltla çalışıyor.Link çok uzundu fakat aşağıdakini kopyala yapıştır yapınca çıkıyor.Bir altta da benzer bi ürünün video linki var.
Sorum şu; aliekspresten bu ürünü alınca posta masrafı,algısı vergisi var mıdır? Ürün kapıya mı gelir.İlk defa
alışveriş yapacağım olursa eğer.Alınır mı ne dersiniz? Aküyü falan bitirir mi?

https://tr.aliexpress.com/item/60W-...igarette-Lighter-Powered-Car/32371700885.html

https://www.youtube.com/watch?v=YJMzH59kjhI

Son düzenleme:
Posta masrafı hariç ürünün fiyatı 30 avroyu geçiyorsa %18 (%20 de olmuş olabilir artık) vergi ödersiniz.

Bir ceket buldum ancak fiyati 80 dolar. Gumrukte takildi diyelim bunu nasil alabilirim. Nereye gitmem lazim almak icin ? 80 e yakin alisveris yaptim ancak hep ufak tefek rakamlardi bu kadar yuksek fiyatli yapmadim daha once

Bir ceket buldum ancak fiyati 80 dolar. Gumrukte takildi diyelim bunu nasil alabilirim. Nereye gitmem lazim almak icin ? 80 e yakin alisveris yaptim ancak hep ufak tefek rakamlardi bu kadar yuksek fiyatli yapmadim daha once

vergisini ödeyerek alabilirsin gümrükten.Linkini buraya atabilir misin.

DUHAN Yaz Erkekler Motosiklet Ceket Örgü Motosiklet Tekstil Ceket Motosiklet Yarış Ceketler Koruyucu Örgü Ceket
http://s.aliexpress.com/7F7FjqaQ
(from AliExpress Android)

Gumruk alirim da hangi gumrukten oluyor bu adresini verdigim ilin gumrugu mu yoksa baska bir gumruk mu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Bundan mi aldiniz abicim?
ben de eldiven bakiyorum da...

DUHAN Yaz Erkekler Motosiklet Ceket Örgü Motosiklet Tekstil Ceket Motosiklet Yarış Ceketler Koruyucu Örgü Ceket
http://s.aliexpress.com/7F7FjqaQ
(from AliExpress Android)

Gumruk alirim da hangi gumrukten oluyor bu adresini verdigim ilin gumrugu mu yoksa baska bir gumruk mu ?

Gümrük vergisi çıkarsa kapıda ptt görevlisine ödersin. Fiyatı düşük yazdırırsan büyük bir ihtimal vergi çıkmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aliexpress'ten 8 dolara motosikletim için Led ampül almıştım. Satıcıya para az gelmiş olsa gerek ki ürün gelmedi. Takipli yollaması gerekirken takipsiz yolladı. 3 ay 10 gündür üründen haber yok. Geçen ay paramı iade aldım.

Bende furygan afs10 sipariş ettim yazlıkta olsa bilekten olmasını istedigim için bence kısa almanızı tavsiye etmiyorum. Gelmedi ama gelmek üzeredir merakla bekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar