Yeni deri pantolonum Dainese Delta Pro c2 ( yazlık versiyon )

Uzun süredir aklımdaydı renk model versiyon olarak istiyordum. Bu sezon kullanıcam, kendi izlenimleri forumla paylaşacağım.

Aklımda bir konu başlığı açıp ekipmanlarım ile ilgili tecrübelerimi yazmak var. Böylece bende bulunan ekipmanları almayı düşünen arkadaşlara bir bilgi kaynağı olur.

Yeni sezonda alpina moto safe kulaklık, handroid eldiven delta c2 ve sony as20 aksiyon csm ile birlikte 4 adet yeni ekipman oldu. Hepsinin kullanım detaylarını ayrıca yazacagim.

(Model c2 delta pro perforated marka dainese fiyat 2300 tl.)

Son düzenleme:
Eyw Romedon. Umarım en kısa sürede olur istediğin tulum ve motor.

Bu pantolon için 1 ay daha çalışmam gerek ama bir yılda yalnızca 12 ay var lanet olsun :mrgreen: İyi günlerde kullanın

:) eyw jimi hendrix. Türkiye'de maalesef bu işlere para ayırmak zor ve az buz paralar değil. Ne diyim keşke ülke olarak daha iyi durumda olsak ve alternatif kendi malımızı üretebilsek. Tüketicinin seçeneği olurdu en azından. Örnek ben tech90 kota güveniyorum kalitesine sağlamlığına, hiç düşünmeden aldım çokda memnunum. Yani yerli üretici iyi iş yapınca görüyoruz ve alıyoruz :) seçeneğimiz oluyor.

Yazlık versiyonunu tercih etmeniz çok iyi olmuş. Yazın keyifle kullanacaksınız.

Teşekkürler omer, bende özellikle bu versiyonu aldım. Deri işi zaten biraz sıkıntılı :) haziran - eylul arası bile zorluyor. Soğu çözmek kolay windstopper içlik veya thermal çözer dedim ama sıcağa çözüm yok. Perforated deri daha iyi olucak

ürün üzerindeyken bir fotoğraf paylaşırsan almak isteyenlere yardımcı olacaktır.

güle güle kullan.

Eyw dude. Sezon açılışı 1 mart :) sonra resimlide yuklerim. Alt ust takım diget ekipmanla kombin sekilde olacak. Tabi dizlik takmicam artik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Normalde tech90 kotu giyince bile üzerine dizligi takıyorum.Korumalı kotta bile her durumda dizlik var.

Benim motordan daha pahalı. Az daha koyup ybr alsaydın. Şaka bir yana çok güzel ve bir o kadar da kaliteli bir pantolon almışsınız. Kazasız belasız eskitin.

Abi dizlik takmayacaksan bana yollasana üstü minare altı k..rhane gibi dolaşıyorum yollarda

:) saol dash, haklısın az buz paralar değil. Ekipman işi önemli, marka olmasa bile koruma standartlarini sağlayan ekipmanları eksik etmemek gerek. Saol iyi dilekler için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

Abi dizlik takmayacaksan bana yollasana üstü minare altı k..rhane gibi dolaşıyorum yollarda

Bilirkişi, kullanmicak olmasam gerçekten yollarım fakat deri her zaman giyilmiyor,kevlar kot u giyince bile dizliksiz çıkmıyorum :) hep full güvenlik felsefem :)

Eyw dude. Sezon açılışı 1 mart :) sonra resimlide yuklerim. Alt ust takım diget ekipmanla kombin sekilde olacak. Tabi dizlik takmicam artik :)

[url]http://i.hizliresim.com/5YBWyl.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Normalde tech90 kotu giyince bile üzerine dizligi takıyorum.Korumalı kotta bile her durumda dizlik var.

Siyah beyaz renkli pantolon alarak motora en uygun rengi seçmişsiniz bence. tekrardan hayırlı olsun.

Ve ben "tarzsınız" diyorum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar