Istanbuldan Bodruma.. Keeway Arn 125 cc ile

Onur kardeş Arnciler seninle gurur duyuyor! :rendeer:
Walla ilk söylediğinde bende delimisin yaw olur mu filan demiştim ama olacağını gösterdin hepimize allah senden razı olsun! :)
Gezilerinin devamını heyecanla bekliyoruz.. :queen:

:) nerden böle bi kanıya vardın anlıyamadım
öyle mi görünüyor ordan?
içimdeki heyecanı aldıgım zevki aktaramamışım demekkii...

tamamen yanlış hissetmişsin arkadaşım.. gitmeyeceğim yer yok... emin ol pasaportum olsa hollandaya bile giderim

ehehe bundan sonra yapacağım uzun yolculuklarda yanıma şarkı listesi.. ve sözlerini alacam.. unutuyorum abi sözleri fln.. ben de 1-2 şarkıyı döndüre döndüre 20 kere sölemişimdir :D

haaa bu arada.. kaç km yaptım tam bilmiyorum :D ama oraya gidiş.. orda geziş fln.. toplam 900 km olmuş

helal olsun :rendeer: sen birdahaki gidişte beni bul:cat: ben sana onlarca şarkı sözü yollarım köpeğin olur:) bende 2 kere çanakkale ye gittim geldim sucooter gider yaw aslan gibi! bide sürücüsü öyle oldumu:wiinkk: tadınman yenmez sevgiler tebrikler:rendeer:

aslında önemli olan motor sürüşünden zevk almak 1500cc den yüksek cruiser ile 100km. gitmeyen adamlar biliyorum rüzgarın bol olsun

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla cc hiç önemli değil.ben bile hala o yolculuktan aldığım zevki unutamam.ben bir de tamamen karayolundan gitmiştim ve izmirden sonra da sahili geze geze bodruma varmıştım.
ama senin yol 900 den daha uzun olmalı yaw.bana az geldi
ben o zaman toplamda 2600 km yol yapmıştım.
sen eminmisin 900 km olduğuna, yoksa bu sadece gidiş mi?

arkadaşım güzel yapmışsın yinede tedariksiz sayılmazsın daha napacaktın zaten pek bişey sığmıyo motora bende a2 aldımmı ist.ankara.niğde yapmayı düşünüyorum yalnız şu akü olayı kafamı karıştırdı ilk defa duydum iyi sürüşler

uzun yol yapacam dediğimde kimse bana akü fazla şarj eder diye bi uyarıda bulunmadı... akü fazla şarj etmiş akıtmış diyen de bodrumdaki motomax servisi..
bilmiyorum belki de salladı.. ama ona bi çzöüm bulmak istiyorum gerçekten..

Luxor: istanbuldan kalkış.. bodruma gidiş ve orda geziş 900 km.. dönüşü ayrıca anlatırım sonra :) sen bi de hep karayolu kullanmışsın ya.. o yüzden 2600 olmuş.. benim gözüm yemedi körfezi :D bi de acelem vardı

john doe: 8 saat sürdü
ev - yenikapı :30 dakka
yenikapı bandırma : 2 saat
bandırma izmir: 5.5 saat

Bazi arkadaslar 125 cc lik bir motoru cok hafif goruyorlar anladıgım kadarıyla. İnsanlar bisikletle dunyaları dolasıyor unutmamalı. Bende 1 ay icinde dikili - marmaris yapıcam 125 cc lik suzuki gn125 motorumla bir avantajım olcak yalnız degilde esimle gidicez ve YBR si olan bir arkadasim daha olcak ... Kontrolu sakın kaybetme keyifli geziler ...

Bende izmire gittim geldim benim 125lik kanuni ile. Beni yolda en çok mahveden olay büyük kamyonlar. Adamlar yanından çok hızlı geçiyorlar, bazen yana kayacak çok fazla yerde olmuyor, yolun kenarı mıcırlı oluyor, bir de kamyon yanından geçtikten sonra bir hava akımı oluyor dengen çok fena sarsılıyor birde rüzgarlıysa hava yandın. Uzun yoldan öğrendiğim benim kamyonlara ve yolun mıcırlı olup olmadığına dikkat ediceksin, çünkü bir kaza yapsan allah korusun sana bişey olmasa da en kötü dağın başında ıssız bir yerde motosikletsiz kalmakta var.

Bukalemoon ne kadar benzin yaktı motor tahminen. Arn çok yakar diye biliyorum. 150 cc lik modelinin benzin tüketimi ne kadar?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bukalemoon vala helal sana kaç basıyor o motor? bendede sl 150 si varda ama sahsen ben gıtmem yanı baba ama senı kutluyorum bıde otomatık vıtes 125 cc ıle gıtmısın vala bravo:):)

Kardeş tebrik ederim dönüş yolunda fotografta çekersen belki bizde o heyecanı yaşayabiliriz :) İİ tatiller :)

luxor 900 km gıdıs sadece:) bu arada gözpete yazıyor ıstanul göztepedemısın yoksa izmır göztepemı?? ben ıst. göztepe

ıst. göztepeymıs ya kusura bakma bende oralıyımda ondan merak ettım acaba tanıyormuyum dıye sordum.

Son düzenleme:
osak: kamyonlar tehlikeli diyor herkes.. ama benim basima binek arabalar daha cok bela acti.. ben araba olsun motor olsun arac kullanırken onumden arkamdan gidenin ne yapacagini kestirerek gidiyorum.. kamyon soforleri arac kullanmakta ustalar ne yapacakları belli... ama amator dikkatsiz ve akli eksik suruculerden ben daha cok korkuyorum

kenya: dönüşü ayrıca anlatıcam :) şu an istanbuldayım.. resim fln da yok hiç..

kimi: feribota 35 milyon verdim.. yolda da 75 milyonluk benzin harcadım
75 milyon derken... istanbuldan izmire gidiş.. izmirde gezinti.. ve izmirden bodruma gidiş...

dostum tebrık ederım ılk once.ama bıkactanede resımle sevındırseydın bızlerı yaw yol hatırası falan olurdu.:cat: :rendeer:

Hmm valla benimde merak ettiğim yoldaki çukurlar sorun yarattımı,küçük teker bi problem yaşattımı sana?ortalama hızın neydi?
Bu arada insanın kıçının dümdüz olma olayı çok fena yaa heheh..seneye bende ciddi uzun yolculuklara çıkmak niyetindeyim ve küçük teker olayı biraz kafamı kurcalıyor...

Dostum Onur.Mükemmelsin yaaaa!:cat:Haberim olsaydı yalnız bırakmazdım seni.Bodrum'a bırakıp dönerdim icabında.
Gerçekten tebrik ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar