- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
yazdinizmi bilmiyorum butun sayfaları okuyamadim,merak da ettim,üç yama sagliksiz olur biliyorsunuz da neden en başta mudahale etmediniz,siz ustaya yenileyelim iç lastigi dedinizde karismayin benim işime mi dedikten sonra bu duruma geldiniz ?
eşşek kadar adamın bir bildiği vardır demişler ve işi ustasına bırakmışlar, sonra bakmışlar ki bu adam hakkaten usta. ama ne ustası? sinik görünen müşterileri s..me ustasıymış.
ve polis arkadaş yine istifini bozmadan adama demiş ki "usta böyle şakalar yapma"
ama usta şaka değil bildiğin geçirecek müşteri arıyormuş ve iyice haddini aşarak müşterinin yakasına yapışacak derecede ahlaksızlaşmış.
sonrası malum, polis arkadaş yine kibarca ya 15 lirayı alırsın yada yamaları sök lastiği geri ver demiş. ne yapsın daha?
ey büyük insan sana soruyorum; polis böyle birşey yapmasaydı o namuzsuz usta kendine çeki düzen verir miydi? şimdi o usta milleti kazıklayacağı zaman iki kere düşüncek ve baştan söyleyecek fiyatı.
anladınmı canım arkadaşım.
Hayır işime karışmayın demedi, daha doğrusu hiç bi kelime bisey demedi hoşgeldin birader buyurda demedi.
Bizde ona bisey demedik, baktım girişti kendi kendine hiç konuşmadan biz yokmusuz gibi davranıp yama yapıyor, motorun sahibi arkadaşımda dayı sen napıyon demedi.
Ustanın konuşabildiğini yaptığı ise itiraz edince öğrendik![]()
yani usta dilsiz sandınız sonradan konuşunca aa bu konuşuyor hesabı oldu bir an
daaa; insan bir hoşgeldin der şöyle gelen müşteriye bir tebessüm eder, ben tipini sevmediğim insana yol sormuyorum yol! böyle suratsız olmanın anlamı neydi ki dimi? usta şimdi arkasından anca kötü sözlerle anılır.