Pkklıların Kaldığı mağralara yazdığı yazı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki
o bir acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki
o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.

:silent:

abi ya su p?? ismini duyunca cok sinirleniorum ya bunların hepsi .............................................................................................................................................................:pr:

şimdi içimden küfür ediyorum iyiki askere gitmişim iyiki komando olmuşum iyiki bu ibnelerin kafasına sıkmışım

Bu soyledigin sey magrada yazilmiyordu dostum 1996 da ele gecirelen bir teror subayinin MIT gorevlilerine anlattigi bir seydir bu.O konusmanin devami var daha , askerlerin dustukleri hatalar , PKK icindeki sorunlar filan. 1996 OHT Elazig da iken gelmisti bu yazi elime ve orda yaziyordu. Yaziyi OHAL daki askerlere okuyorduk ki bilinclenmeleri icin. Soylecegim tek bir sey var , Bayrak ve Askeri gucu olan her ulkeyi teror ile yikmayi duslemek bir insanin yapabilecegi en umutsuz girisimdir. Bu vatan bolunmez.Saygilarimla

Bu soyledigin sey magrada yazilmiyordu dostum 1996 da ele gecirelen bir teror subayinin MIT gorevlilerine anlattigi bir seydir bu.O konusmanin devami var daha , askerlerin dustukleri hatalar , PKK icindeki sorunlar filan. 1996 OHT Elazig da iken gelmisti bu yazi elime ve orda yaziyordu. Yaziyi OHAL daki askerlere okuyorduk ki bilinclenmeleri icin. Soylecegim tek bir sey var , Bayrak ve Askeri gucu olan her ulkeyi teror ile yikmayi duslemek bir insanin yapabilecegi en umutsuz girisimdir. Bu vatan bolunmez.Saygilarimla

saolasın :rendeer: :rendeer:
@thebarbarian eline sağlık :)

Bende tam aynisini diyecekdim. Benim kuzenim Sirnakda komando olarak yapti ve bu yazidan bana basetmisdi.

ne mutlu türküm diyene malesef ailede şehit oldugu için gonüllü doğu istegimi kabul etmediler ve okadar ıstememe ragmen çarpışamadım doğuda:pale:

ne mutlu türküm diyene malesef ailede şehit oldugu için gonüllü doğu istegimi kabul etmediler ve okadar ıstememe ragmen çarpışamadım doğuda:pale:

zamanı gelince çarpışırız seve seve:)

şimdide şerefsizce oraya buraya bomba koymaya başladılar. çocuk katilleri!

................ çocuğu bunlar.Arkadaşlar noktalı yere atış serbesttttttt.:pr:

KArdes super bısey bu valla paylatıgın ıcın sagol

KArdes super bısey bu valla paylatıgın ıcın sagol Tuylerım dıken dıken oldu

Son düzenleme:
sonu gelecek bunların. işte o gün ben ve benim gibi düşünenler orda olacaklar. yüzlerine son defa bakıp sonsuzadek gömmek için.

Gönüllü doğu görevine almıyorlar artık bildiğim kadarı ile doğrumu?
Allahtan tek dileğim zaten oraya gidip en az 1 tanesini indirmek aşağı sonra ölsemde rahat ölürüm arkadaş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar