Simdi burada ufak bir durum var. Oncelikle arkadaslar ben dusuk ccdeyken sahip oldugum dusunme mekanizmasini buradaki arkadaslarda da goruyorum.
Yani kendi gormedigim hizlari baskalarinda gorunce hem kiskaniyor, hem de olup gidecek bunlar bak bak nasi gidiyo serefsiz yavas ulan. der idim.
Noldu cc buyudu, hizlarimiz artti, heyecan da artti tabii. Is burada tehlikeli hale geliyor.
Fakat soyle bir sey var. Yuksek hiz gorebilen, ivmelenmesi cok kuvvetli olan motorlarin hic birini ben de dahil neredeyse kimse trafik tabelasinda 50 yaziyorsa 55le gitmek icin almiyor. Yani hemen cok hizliydi canim demeyiverin. Yuksek cc kazalarinin cogu sadece hep manyak gibi gidilebilecegini sanmaktan oturu gerceklesiyor.
Ben burada kaza yapan diger arkadaslarima ve buyuk cc kullanan dostlarimiza "manyak gibi gidiyodun zaten elbet oleceksin surmeyi bilmiyon" vs tavri yapmaktan cok baska telkinler uyguluyorum.
Grup suruslerimiz icin aramiza biriki tane ileri surus sertifikali egitim gormus dostlarimizi aliyoruz mesela, hem bizi dizginlemesi hem de yuzbinlerce km tecrubemiz olmasina ragmen yolda hata yaptigimiz seyler var mi gozlemleyebilmemiz icin.
Motosiklet surmek ego ve asiri ozguven kesinlikle kaldirmiyor malesef. Ben cok burada ahkam kesip sonra patates olan arkadas gordum. Hem de viraji yanlis aliyor deyip kendi virajda cuval gibi yapisarak
Bol bol ders alalim abi, hem bu olaylardan, hem de gercekten surus dersi alalim.