- Konu Yazar
selam. motorumla dün akşam şöyle bi çevre yola çıktım ve biraz basıym motor yavaş yavaş açılsın dedim. motorum 400 de. neyse basıym diyorsam da öyle çok bişey değil 80 km üstüne çıkıcam. neyse 90 95 yaklaşık 100 km süratlere çıktım sonra yavaşladılm şehre dönücem ama motoru yönlendiremiyorum.
bişiy oldu ama anlamıyorum döndüremiyorum motoru. durdum gidon durduğu yerde dönüyo ama bi terslik var.
güç bela ayaklarım yerde olarak servisin yolunu buldum.
leb demeden bilya değıtmıştır. bunlarda hep oluyo çin işi dandik bilyadan biz türk malı bilyayla sorunu çözüyoruz dediler.
sağolsunlar bugün motorumu garantiden yapıp teslim ettiler hiç de problemsiz.
Herk markası için iyi bişey bence.
Yağı da değiştirdiler, kontrolürü de yaptılar sağolsunlar.
bu arada bilya meselesine dikkat edin. sürüş esnasında olunca hem hiç bi ses falan yapmıyo anlamak mümkün değil ne zaman sağ sol yapmak gerekirse o zaman anlaşılıyo aman dikkat...
bi de ön camı söktürdüm, böyle daha bi chopper gibi durdu motor, hem rüzgar sesi azaldı.
bi de püskül aldım taktık o da yakıştı.
bakalım hayırlısı... herkese kazasız arızasız günler...
bişiy oldu ama anlamıyorum döndüremiyorum motoru. durdum gidon durduğu yerde dönüyo ama bi terslik var.
güç bela ayaklarım yerde olarak servisin yolunu buldum.
leb demeden bilya değıtmıştır. bunlarda hep oluyo çin işi dandik bilyadan biz türk malı bilyayla sorunu çözüyoruz dediler.
sağolsunlar bugün motorumu garantiden yapıp teslim ettiler hiç de problemsiz.
Herk markası için iyi bişey bence.
Yağı da değiştirdiler, kontrolürü de yaptılar sağolsunlar.
bu arada bilya meselesine dikkat edin. sürüş esnasında olunca hem hiç bi ses falan yapmıyo anlamak mümkün değil ne zaman sağ sol yapmak gerekirse o zaman anlaşılıyo aman dikkat...
bi de ön camı söktürdüm, böyle daha bi chopper gibi durdu motor, hem rüzgar sesi azaldı.
bi de püskül aldım taktık o da yakıştı.
bakalım hayırlısı... herkese kazasız arızasız günler...