Ybryi satıp boxer almak?

İyi günler arkadaşlar 2006 Model Ybr kullanıyorum 60.000 kmde sizce daha kullanmalimiyim yoksa satıp üstüne ekleyip boxer mı almalıyım çok arada kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Boxer sevdiğim bir motor aslında ama ybr'nin sorunsuz geçen yıllarından sonra seni üzer mi acaba? Üstüne biraz daha koyup daha yeni model bir ybr alsan?

Boxer sevdiğim bir motor aslında ama ybr'nin sorunsuz geçen yıllarından sonra seni üzer mi acaba? Üstüne biraz daha koyup daha yeni model bir ybr alsan?
Suan Kurye Olarak Calistigim Yerde De Boxer Kullaniyoruz Ve 42 Bin Kmye Geldi Bi Sorun Cikartmadi Ybrye nazaran Gucu Kuvveti Cok Hosuma Gidiyor Bide Modifiye Etmeye Elverisli Bi Motor Fiyati Da Butcemi Yormuyor Ondan En Yakin Boxeri Tercih Ettim hem Ilk Sifir Motorum Olucak Insallah Ama Yinede Eksi Arti Yonleriyle okuyan Herkesin Goruslerini Almak Isterim.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Suan Kurye Olarak Calistigim Yerde De Boxer Kullaniyoruz Ve 42 Bin Kmye Geldi Bi Sorun Cikartmadi Ybrye nazaran Gucu Kuvveti Cok Hosuma Gidiyor Bide Modifiye Etmeye Elverisli Bi Motor Fiyati Da Butcemi Yormuyor Ondan En Yakin Boxeri Tercih Ettim hem Ilk Sifir Motorum Olucak Insallah Ama Yinede Eksi Arti Yonleriyle okuyan Herkesin Goruslerini Almak Isterim.

Tecrübeli arkadaşlar daha faydalı cevaplar verecektir. Şimdiden hayırlısı olsun senin için.

Kurye olarak boxer kullanıyorsun, ybr var elinde 60 binde.
Senden daha tecrübeli kimsenin olacağını zannetmiyorum ben =)
Gelecek yorumların %90ı ikisini de süren bir insandan gelmeyecek burda. O yüzden sen kendi kararını vermelisin. Sana mantıklı geliyorsa mantıklıdır.

Son düzenleme:
Ybr yi satıp sadece 1 hp fazlası olan bir motor almak bana mantıklı gelmedi bütçen yetersiz ise en azından temiz ikinci el apache daha donanımlı ve şekli yerinde bütçen yeterse ikinci el bajaj pulsar 200ns de olabilir

Üzmez seni ama ybr yi aratabilir mi aratır. Ama pişman ettirmez alırsan hayırlı olsun

150 NS olsa anlarım da boxer niye yahu? :silent: Ben 2006 ybr'yi 150 bin km kullandım.Son olarak sattığımda 3000 km'de 100ml kadar yağ eksiltiyordu, onun da bir kısmı contalardan terleme yaptığı için.Bence o km de ybr boxer için satılmaz.

Ne YBR imiş bee ???

2000 yılının teknolojisi hala geçerli demek ki.O zaman kimse eski motor almam demesin :)

Mersin İl Temsilcisi
150cc bir ybr mükemmel olurdu bence.
Hele hintlilere kafa tutan,
Cbf 150 ye kafa karenaji ve sinek gözü farlariyla fazer'ı andıran bir 150-200cc ybr?

6000Tl fiyatı da olsa... Kim hayır diyebilir ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar