Herkese Merhaba
yeni üye oldum ve kısa süre içinde avenger 150 almak istiyorum ilk motorum olacak ve bazı şüphelerim var motor uzun vadede sorun çıkartır mı? marka olarak sonuna kadar güvenirmisiniz? yoksa biraz daha fark verip honda alınır mı? veya başka bir marka..
10 bin 800 km'deyim arkadaşım, anormal performanslar beklemiyorsan, motoru gereksiz zorlamayacaksan bir sıkıntısı yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Bana da bir seferinde 1 litre fazla geldi. Eğer yetmediğine eminsen takviye edeceksin. Yalnız kılavuzda tam boşaltmada 1,1 litre koyulmalı da yazıyor. O nedenle yağ kapasitesi 1 litreden fazla. Eger düz zeminde iyi kontrol ettiğine inanıyorsan ve hala eksik diyorsan takviye etmelisin.
arkadaşlar bu motoru alan arkadaşlar deneyimlerini düşüncelerini paylaşsa bizimle?
Geçmiş olsun kardeşim,maalesef bu markanın tüm modelleri sorunlu. Bence yaptır-sat gitsin,zararın neresinden dönersen kardır. Tekarardan büyük geçmiş olsun.Ben bajaj avenger street 150 aldim basim dertten kurtulmadi. Akusu bozuk çikti, değiştirdiler. 3.5 litre yakiyor. 100 u geçmiyordu, karbüratörü arizali dediler, garantiden parca bekledim, tamir takımı göndermişler. Hayatım tamirci dükkanında geçiyor. Ben motosiklete değil, motosiklet bana bindi. Bugün 3.5 saat bekledim tamirhanede, tamir takımı göndermişler, servis taktı daha kötü oldu. Komple karburatör istediler. 10 gün sürer parça gelmesi. Telefon ettim, bugün cuma talebiniz alınmış, pazartesi değerlendirilecek v.b. Yeni motosiklet aldım, motosiklet yatıyor durduğu yerde. Ben aldim memnun değilim, tavsiye etmiyorum soranlara.