KLX 250 2 Günlük Toroslar Gezisi

Motosikleti
1190 ADV
Merhabalar herkese,

Geçtiğimiz yaz Ramazan bayramı sonrasında abim ile gerçekleştirdiğimiz geziden videoları birleştirip kendimizce bir video hazırladık. İmkanlar amatör olunca videoda da hatalar sorunlar olabilir. Uzunca bir video ve sesli izlenmesi gerekli.
Neyse uzatmayayım,

Buyrun video...

Çok güzel bir gezi olmuş,
Video ile bir eleştiri; seslendirme olmamış, bir yerden okuyor gibi, rtük ün ceza verdiği zorunlu yayınlarda çıkan eski belgeseller gibi.
Hacıkırı-Belemedik geçidinden düşmeden geçtiğiniz için ayrıca tebrik ederim, tabi motorların hafifliği büyük etken.
Tekeriniz düz bassın...

Motosikleti
1190 ADV
Çok güzel bir gezi olmuş,
Video ile bir eleştiri; seslendirme olmamış, bir yerden okuyor gibi, rtük ün ceza verdiği zorunlu yayınlarda çıkan eski belgeseller gibi.
Hacıkırı-Belemedik geçidinden düşmeden geçtiğiniz için ayrıca tebrik ederim, tabi motorların hafifliği büyük etken.
Tekeriniz düz bassın...

Teşekkürler yorumun için, aslında konuşmaları bir yere yazıp okuduk, okuyor gibi olması gayet normal :) 20 dakikalık bir videoya ses kayıt etmezsek sıkıcı olur... Yazıyı da kimse okumaz.. İlerde daha iyilerini yaparız inşallah.

Ben montajı da geziyi de seslendirmeyi de çok beğendim.
Elinize sağlık!

DKN

böyle birinin aea da çalışması lazım. çok güzel kurgulanmış

Motosikleti
1190 ADV
Teşekkürler yorumlarınız için... Video için seslendirme kayıtları gezi kadar eğlenceli oldu... Yanlış telaffuzlar, gülme krizleri vs :)... İlgisi olanlara mutlaka denemelerini tavsiye ederim.

süpersiniz! kardeş kardeş gezmekten kasıt bu olmalı heralde:)ben de sizinle gezmiş kadar oldum.emeğinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar