Dropbox linki bazen çalışmıyor arkadaşlar, ihtiyacı olan bana özelden e-posta adresini yazarsa yollarım, ya da kendi aranızda paylaşabilirsiniz aynı yöntemle 
Herkese Tekrar Merhabalar,
Aramızda hiç Ankaralı SL200 kullanıcısı var mıdır? Eğer var ise, motoru hangi bayiden aldınız, ne kadar aldınız, bakımlarını nereye yaptırıyorsunuz, aman şuradan uzak dur, şuradaki usta iyidir, sıfır alacaksan şu bayide tanıdığım var diyenler yardımcı olabilir mi? Ve son olarak yalnız kurt musunuz yoksa küçük gruplar halinde Ankara buluşması yapıyor musunuz? Haydi bakalım accık canlandıralım konuyu![]()
Merhaba ngknin dpr9ea9 bujisini aldim taktim sıkıntı yok ama ustunden cikan 7 rakamli sorun olur mu ?
Merhaba7binden beri bende şuan 16200 de. 4 bin km önce de şuanki zinciri taktırdım. Fakat dişlileri değiştirmedim.
Dişli yada takoz değişimi ile çözülecek birşeydir umarım. Çünkü dişlinin civatalarıda dönüyor.
MerhabaMerhaba
Netice ne oldu zincir dişli seti degistirdiginizde duzeldi mi
Bende yasadim bu sorunu merak ettim
Ben motoru sattim alicinin bilgisi dahilinde..
Merhaba
Dişlinin sallanması sorunu düzeldi. takoz ve vida setini 10 liraya dişliler ve zinciride toplamda 75 liraya aldım ve kendim değiştirdim.
85 liraya komple kendim değiştirdim.
Servise fiyat sormadım fakat tamirci 200 lira demişti. Başka bir ustaya ya sadece işçilik sordum 40 dedi. Malum öğrenciyiz ben giriştim bu işede çok şükür sorunsuz şekilde tamamladım. Yalnız anlamadığım bir sıkıntı vardı. Öncedende vardı. Motor viteste teker rölantide döndüğünde zincir çok oynuyor. Bir geriliyor bir gevşiyor. Gazı açınca düz şekilde dönüyor. rölantide ayarsız gaz geldiği içindir diye düşünüyorum.
Birde ayrıca korna sorunu çıktı bende de. Kendi kendine çalıyor. Düğmeden duman çıkıyor falan. Artık dayanamdım düğmeye giden kabloları kestim. Ne yapabilirim acaba buna.
Yok alınacak birşey yok çok şükür. Sağolun yinede.
Merhaba
Dişlinin sallanması sorunu düzeldi. takoz ve vida setini 10 liraya dişliler ve zinciride toplamda 75 liraya aldım ve kendim değiştirdim.
85 liraya komple kendim değiştirdim.
Servise fiyat sormadım fakat tamirci 200 lira demişti. Başka bir ustaya ya sadece işçilik sordum 40 dedi. Malum öğrenciyiz ben giriştim bu işede çok şükür sorunsuz şekilde tamamladım. Yalnız anlamadığım bir sıkıntı vardı. Öncedende vardı. Motor viteste teker rölantide döndüğünde zincir çok oynuyor. Bir geriliyor bir gevşiyor. Gazı açınca düz şekilde dönüyor. rölantide ayarsız gaz geldiği içindir diye düşünüyorum.
Birde ayrıca korna sorunu çıktı bende de. Kendi kendine çalıyor. Düğmeden duman çıkıyor falan. Artık dayanamdım düğmeye giden kabloları kestim. Ne yapabilirim acaba buna.
Buldum mesajı teşekkürler.Bu sorunu nasıl çözdüğümü önceki sayfalarda anlatmıştım..