Motoru ilk aldığım gün daha ilk kez binicem, aldığım çocuk evime kadar getirmişti motoru. Bende heyecanla binip kaldırdım hemen motoru. 1. viteste yokuş yukarı yokuş aşağı gidiyorum, hafiften hızlanmaya çalışıyorum, motor hızlanmaya çalıştıkça deli gibi titriyor. Kendi kendime ulan bozuk motor mu sattı bu çocuk bana diye söylenip çocuğu arayıp söyleniyorum. Neyse sonra vites atmadığımı farkedip sakinleşip gülmüştük 
Daha sonra da boş küçük bi alana gidip motorla O çizerek vites atmayı öğrenmeye çalışıyordum. Vites koluna bakarak vitesi atıp devam ediyorum. Baktım oluyo falan dönmeye devam ediyorum. Bi ara vitesi atamadım, dönüp vites koluna baktım vuruyorum vuruyorum geçmiyor. Sonra kafamı bi kaldırdım karşımda kocaman bir direk ön ve arka frene aynı anda basıp, yere kapaklanmıştım.
1 hafta falan kaburga ağrısıyla zor oturup kalkıyordum hehehe
Daha sonra da boş küçük bi alana gidip motorla O çizerek vites atmayı öğrenmeye çalışıyordum. Vites koluna bakarak vitesi atıp devam ediyorum. Baktım oluyo falan dönmeye devam ediyorum. Bi ara vitesi atamadım, dönüp vites koluna baktım vuruyorum vuruyorum geçmiyor. Sonra kafamı bi kaldırdım karşımda kocaman bir direk ön ve arka frene aynı anda basıp, yere kapaklanmıştım.