- Konu Yazar
Motorun vites aralığı uzun, 2 ci vitesde 80-90 larda kesiciye giriyordu 3 cü vitesde 120 küsürleri görüyor 5 ci vitesde zaten 150-160 ları görüyorsun.
Vites aralığı kısa değil çok uzunda değil tam ideal o yüzden sollamalardan vites düşürüp çok çabuk ivmelenip solluyorsun yanlız şunu söyleyim.
120 ile giderken sollama yapabileceğin araç yok çünkü ben istanbul içinde 120 ile zar zor gidiyorum anca otoban falan filana çıkınca 140-160 yapabiliyorsun direk trafik başlıyo sonra yavaşlıyorsun ki 120 ile stabil gidebileceğin bir yol pek yok ki gitsen bile en önde ki kişi sen olursun, 120 stabil gidebileceğin yol varsa 130-160 lara vurursun yine kimse seni sollamaya gelmez
Tip, Parça kalitesi, Uzun ömürlü, Bakımları ve parçaları pahalı, Titreşimi rahatsızlık veriyor ama kalın tabanlı spor ayakkabı yada bot ile çok rahat, Torku ivemelenmesi çok güzel, Rüzgarı güzel kesiyor, Kafa sallama sorunu var ki her makinada var bu racinglerde oda 140 üzeri süratlarda var hafif gidon sağ sola sallıyor o yüzden gidon amortisörü takıyorlar öhlinsten falan ama buna gerektirecek bişi yok 200 üzeri gezmediğin için sorun yok.
Kısaca seni 600 lüğe hazırlayacak sağlam güzel kaliteli pişman etmeyen bir makina. R25'in sesine aşığım salyangoz egzoz akrapovic ile geçen sürdüm çok güzel titreşimi benim makinaya göre az oturuşu selesi nispeten daha iyi gidişide güzel ama sanki 250 den 150 ccye bindiğimi hissettim o gücü hissedemedim maalesef.
Şu anda bu fiyat bandında en iyi giden en iyi duran en güvenli en iyi makinalardan biri, CBR 500r var oda balıkçı dede motoruna benziyor ama iyimi? iyi motor tasarımı mükemmel ( 2016 modeli ) daha alt olanlar balıkçı motoru gibi 2016 olanada 26 bin tl verecek paran varsa düşünmeden al.
Ninja 300 ile RC 390 arasında kalmıştım son olarak konum var zaten. Ninja 300'ü o bütçeme uygun bulamadım. Fakat ikisi arasında iyiki rc 390 almışım.
Tek silindirin verdiği tork, tek silindirin verdiği yakıt çok az yakıyor 3.5-4 litre eğer basarsan ki basmadan gezemiyorum.
Ninja 300 2 silindir köpek gibi yakıyor.
Az yakması benim için önemli.Titreşim için ise rs 200 den imip buna bineceğim için çok hissetmem.En önemli soru uzun yıllar kullanabilir miyim? Motosikleti çok kullanan insanım şöyle söyleyeyim 3 ayda 7500 km yaptım