Assasinko35 resim için çok teşekkür ederim.
Kullanma kılavuzunda farklı bir yer gösteriyordu. Attığınız resimdeki yeri hiç fark etmemiştim.
Selamlar, sana ve senle birlikte tüm okurlara farkında olmadıklarını düşündüğüm ve öğrendiğim bilgileri anlatmaya çalışayım;
Bugün bajajın, bajajyedekparça diye hizmet veren Sultanbeyli'deki yerine gittim. Aklıma takılan ve yukarda bahsettiğim avandallık kutusu diye satılanın ne olduğunu ve Avenger 150 yağ filtresinin ellerinde olup olmadığını ve yerlerini öğrenmek için.
Genç bir arkadaşım bana yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. İlk olarak şunu öğrendim ki avandallık kutusu diye satılan aslında resimde de yerini gösterdiğim avandallık kutusunun kapağıymış.
Ve orayı farkedince motorun sağ yanındaki o kapağın neden vidalı değil de anahtarla açıldığını daha iyi anladım. Akülere, kablolara, yani arıza ihtimali yüksek kısma ve bu tamir setine daha kolay erişim için düşünülmüş.
Gelelim işin klavuz kısmına;
Bu İngilizce klavuz o avandallık yerinden çıktı. "b1nt" arkadaşım bu klavuzda yağ seviyesi kontrol yeri de doğru gösteriliyor. Ancak bu klavuzlardaki bilgi eksikliği eleştirim sanıyorum avandallık yeri, kutu mu kapak mı, Türkçesi'nde yağ ölçüm yerinin yanlış gösterilmesi gibi örneklerle daha bir oturmuştur.
Yağ filtresi konusuna gelirsem;
Boxer yağ filtresi ile aynı olduğu söylendi ve kendime aldım bir tane. Zaten ucuz birşey. Kendim değiştirmedim hala ve 10 bin bakımım geleceğinden de değiştirme tecrübem olmayacak. Ancak yağ filtresini değiştirmek için sanıyorum ki diğer modellerdeki gibi basitçe 3 vida açıp kolayca ulaşamayacağız. Aynı şey zincirin çark kısmını temizlemek için de geçerli değil çünkü oraya ulaşmak için de bir zorluk var diğer model motorsikletlere göre.
Forumda bi yerlerde sağ arka tarafta artçının sele yanına denk gelip anahtarla oynayan bir kısım var orası nedir diye sorulmuştu, oranın ne işe yaradığını ben de hala öğrenemedim. Bilen varsa beri gelsin.