Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Üşenmedim saydım. Tam 30 kere benim wolfun tapasını sıkmışım. Yalama yapamadım. Eminim 30 kere daha sıksam yalama olmaz. Ustanı tebrik ederim.
Sinyaller için flaşör değişeceksin. Başka sebebi olmaz sanmam. Akünün yanında flaşör. 5 tl bişey.
Bu arada tapa yuvasına diş açmaya kaç para verdin?

Ben de öyle düşünmüştüm. Ybr flaşörü uyar mi buna

Arkadaslar Michelin pilot serisi lastigi aldim tubeles olarak taktirdim ama on tekerde titreme yaptı taktirdigim yere gittim lastigi bir yeri jant in içine fazla giriyor aldığım yeri aradım geri gönderdim resim falanda çekmişti onlarda gönderdim teknik servis aradı bunları şamyersiz kullanamazsınız dedi on tekerde şamyersiz kullanan varmi yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaslar Michelin pilot serisi lastigi aldim tubeles olarak taktirdim ama on tekerde titreme yaptı taktirdigim yere gittim lastigi bir yeri jant in içine fazla giriyor aldığım yeri aradım geri gönderdim resim falanda çekmişti onlarda gönderdim teknik servis aradı bunları şamyersiz kullanamazsınız dedi on tekerde şamyersiz kullanan varmi yardimci olursaniz sevinirim

Yok öyle bişey. Ben samryelsiz kullaniyorum pilotlari 1 yildan fazladir

Bemde pilot kullandım şemyersiz seni keklemeye çalışıyor tubless lastik şemyerli olurmu. Hiç kanma sakın itiraz et paranıal sana tavsiyem. metzeller al lastiği.

Lastiği takan iyi oturtamamış janta sorun bu. Lastiği takmadan önce kenarlarına arap sabunu yada kayganlaştırıcı tarzı birşeyler sürülür ki lastik havayı aldıkça lastik kanalları janta tam otursun. Biraz hava basınca kontrol edilir kenarı oturmayan yer kaldımı diye, sorun yoksa tam şişirilir.

Ben de öyle düşünmüştüm. Ybr flaşörü uyar mi buna

benimki bozulduğunda cg flaşörü takmıştım.. tık tık sesi yoktu ama işini yapıyordu..

şamyelli tubeless lastik mi olur.. Tubeless in ne anlamı kaldı o zaman.. Lastikçi uğraşmak istememiş..

Sonunda 2 parça olan kafayı birleştirdim :)

6na7p9.jpg

Dün motorcuya gittim sinyal flaşörü için. Gitmişken yağ tapası damlatıyordu onu da yaptırayım dedim. Sağolsun önceden heli coil çeken arkadaş çapak bırakmış ondan damlatıyormuş. Zincire de baktırayım dedim 13500 km olmuştu. Zincir de gitmiş onu da değiştirteyim derken ön arka dişlinin bittiğini gördük. Arka dişliyi değiştirirken arka rulmanın bozulduğunu gördük bu sefer de. Komple set halinde ybr orjinal zincir dişli seti, rulman, flaşör toplam 110 liraya çıktım. Tapayı temizleyip yağı boşaltıp doldurmaktan da işçilik almadı sağolsun. Biraz dolaşıp geldim. Zincirden katır kutur ses geliyordu. Gergindi bollaştırdılar biraz zinciri. Baktılar hala ses geliyor motor bloğunun bir iki contası ve arka maşa vidası çok gevşemiş onları sıktılar. Sonra biraz daha bollaştırdılar zinciri. Ben otururken zincir geriliyormuş acayip onu farkettim. Kiloma göre ben motor üstündeyken ayarladılar zinciri. Yer marmaris gökova motor aynı zamanda hero bayisi. Sahibi harbiden güleryüzlü efendi adam. Ankarada böyle ustalar olsa ne yağ değiştiririm ne başka bişey. Direkt gider ne var ne yok yaptırırdım.

İkinci yılda ikinci uzun tur hazırlıkları devam ediyor. Hedef geçen yıl bıraktığımız yerden başlamak. 1500 km total de tahmini yolumuz...

Orjinal sinyaller çantalara çarptığından yeni küçük sinyal aldım. Ortalar kırmızı park ve fren lambası, yanlar sarı sinyal.

ben 1 ay önce sattım benim beyaz wolfü. iyi motordur. sürekli uzun yol yaptım yaz kış bana mısın demedi. son hızı dışında kötü yanı yoktur. bu cuma kısmet olursa 99 cbr 1100xx için anlaştım alacam.

Vizeye sokup ucuza satmayı düşünüyorum, 53binde falan, bi sorunuda yok, başka bir motor bakma zamanı geldi gibi. Ne alırım bilmiyorum aklımda bikaç model var. 150-250 cc bişeyler bakacağım gibi, hayırlısı. Eskilerde yazmıyor artık. Bazen bakıp çıkıyorum sayfaya. Selametle, kazasız belasız.

ben 1 ay önce sattım benim beyaz wolfü. iyi motordur. sürekli uzun yol yaptım yaz kış bana mısın demedi. son hızı dışında kötü yanı yoktur. bu cuma kısmet olursa 99 cbr 1100xx için anlaştım alacam.

Hayırlı olsun. Bende koydum ilana ama yok ki motoru tanıyan. Bende hızı hariç herşeyinden memnunum. Ne yaptıysamda hızını arttıramadım uğraşmıyorum artık. Satılırsa da Bajaj 150 as yada RX3 İ evo düşünüyorum. Hayırlısı artık.

Biraz canlansın sayfa

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Motorumu satmaya karar verdim arkadaşlar.
Ankara içi ilgilenen varsa bana ulaşabilir.
2014 model beyaz 12.000 km.
Tüm bakımları yapılmış, ön-arka lastik, zincir, egzos, kafa komple degişmiştir.
Çok rahat 100-110 yapıyor düz yolda.
Fiyat 2750₺
Sahibinden ilan hakkım dolduğu için koyamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar