- Konu Yazar
r: Moto Kurye Arkadaşlar.Canınızın,Arkdanızda taşımış olduğunuz Fasfood Yiyeceklerden daha kıymetli olduğunu Unutmayın.
kuryelerle fast foodcu gençleri ayırt etmek lazım...yemek taşıyan gençler daha gamsız ve daha rahatlar...motorlar onların değil...ama kuryeler motor sahibi olarak bu işten ekmek kazanıyorlar bir meslek bu...kuryeler bence daha dikkatli ve hata yapma olasılıkları az....pizzaci kebapcı motorlarını kullananlar askerlik yapmamış hayatın çok başında genç arkadaşlar...kuryeler hakkında bu şekilde atıp tutmayalım...hepsi motor cambazı...Hondanın İleri Sürüş teknik dersleri Ommm Komm vs ye gidilmesine gerek yok bence...bir kurye arkadaşa rica etsen canı gönülden öğretir bu işleri...paranıda almaz...bir kuryeye motorla ilgili yolda çevirip bişey sorun bakalım...size gayet nazik bir şekilde sıcak bir samimiyetle bildiği herşeyi anlatır...geneli beyefendi aklıbaşında sağlam insanlardır...onlar gerçek motorcu...
bir kurye olarak düşüncelerin için teşekkür ederim...:rendeer: :rendeer:kuryelerle fast foodcu gençleri ayırt etmek lazım...yemek taşıyan gençler daha gamsız ve daha rahatlar...motorlar onların değil...ama kuryeler motor sahibi olarak bu işten ekmek kazanıyorlar bir meslek bu...kuryeler bence daha dikkatli ve hata yapma olasılıkları az....pizzaci kebapcı motorlarını kullananlar askerlik yapmamış hayatın çok başında genç arkadaşlar...kuryeler hakkında bu şekilde atıp tutmayalım...hepsi motor cambazı...Hondanın İleri Sürüş teknik dersleri Ommm Komm vs ye gidilmesine gerek yok bence...bir kurye arkadaşa rica etsen canı gönülden öğretir bu işleri...paranıda almaz...bir kuryeye motorla ilgili yolda çevirip bişey sorun bakalım...size gayet nazik bir şekilde sıcak bir samimiyetle bildiği herşeyi anlatır...geneli beyefendi aklıbaşında sağlam insanlardır...onlar gerçek motorcu...
yaw usta kurye olmayıp bizi bukadar iyi anlatman gerçekten çok enteresan süpersin abi düşüncelerin için teşekkürederim yanlız cahil okumayan mesleği olmayan kurye olur diyenler yanılıyo ben lise mezunuyum hemde ticaret lisesi ve üniversite mezunu olup kuryelik yapanda varhacı iki kurye bir kepabcı kaldırımda gördülermi basıyolar küfürü...aynı şeyleri an gelir hepimiz yapıyoruz...istisnada olsa aklıbaşında hiç bir insanın böyle şeyler yapabileceğini sanmam...acil durumlarda yetişecek bişeyler olduğunda falan her türlü tehlikeyi zaten göze alıyorsunuz.. arabaların arasında ölümü göze alıp fink atmaya kimsenin meraklı olduğunu sanmam...mt tayfasının motoru fantazi ve keyfiyet için sürdüğünden sizleri anlamaları imkansız...çalıştığım Boğaziçi Gümrük ve lojistik firmasının kurye birimi sayesinde çoğu kuryeyi tanıdım ve kendimi şanslı hissettim...Benim için gerçek motorcu ne Yamaha servisindeki ne de Honda servisindeki ustadır...kurye motoruyla yatar kalkar....motorundaki her titreşimi her piston vuruşunu hiiseder yaşar...daha ne diyeyim hocam...kurye adam mert adamdır...herkes kurye olamaz...
derler ki cahil adam okumayan mesleği olmayan adam kurye olur...bilmezki böyle düşünen ahmaklar kazandığınız parayı...En baba üniversiteyi bitirsen bile türkiye şartlarında işe başladığında alınan maaşı kuryeler ikiye katlar...tabi emekle...sabırla...kuryeler iyi para kazanır...eğer har vurup harman savurmuyorsa sağlam birikimler yapar...kuryeliğin bir baharı vardır...birde sonbaharı..mesela Boğaziçi Gümrükde maaşlı kurye arkadaşlar 1400 ytlden başlardı...serbest olanlarda sağlam firmalara göre değişiyor şartlar galiba...bizim arkadaşlar bazen derdi ki..."lan lanet olsun bu mesleğe...500 ytl maaş alsam masa başında olsam"...bıktırır bazen...hatta çıldırtır...
r: Moto Kurye Arkadaşlar.....Lütfen Daha duyarlı olalım.Kazasız Yolculuklar.BMF
r:
Duyarlı olacaklarını sanmıyorum..
Neticede bu bir eğitim meselesi..