Merhaba buyuk ihtimalle gelecegim, kampa kalmak isterim ama gunubirlik de olur. Güzergah ile ilgili en azından giderken ki tavsiyem otoban yerine farklı bir rota olması olabilir. Ben haziranda Kurtkoy vb tarafından arka koy yollarından gitmiştim tam rotayı atacagım size. Sabah zaten erken çıkılacağı için ve oraya varıldığında kalabalık olacağı için gezerek gitmek ve otoban yerine guzel koy yollarından gecmek daha keyifli olur bence. Ben Cekmekoy tarafından baslamıştım ama bulusma noktasından sonra Gebze den koy yollarından İzmit ve Adapazarına girmeden gidilebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Güzergah Kömürlük Köyü - Göçbeyli - Balçık - Korucuk Poyrazlar şeklinde idi.
Aha vallahi iznim uyuyor. Olcay reis mrb Ben Oğuz han. Mayıs ayındaki kampdan Ktm Duke 250 ile gelmiştim hatırlarsanız. Neyse konuya döneyim yine günübirlik geleyim diyorum da Pulsar 200NS var şuan elimde hani siz NC750lerle kaptırıp gidermisiniz geride kalır mıyım ? Size sıkıntı olur mu gelirsem rota belli tek mi geliyim nasıl yapsam bilemedim![]()
Ben 200'den aşşa gelmem abi ne o öle scooterla mı gelelim![]()
benim motor 120-130 ortalama ile gitse de ben gidemem heralde ama sorun değil, yalnız da olsam kaybolmadan inşallah diyelimküçük motoru olan yok mu yaw
![]()
Benndeee geliiiiyooorummm kampa.Ben yalniz surus yapacağım. Golde bulusuruz))
Number One -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
polo34 gelmesin mi diyosun?
1-Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8-polo34 (Cumartesi)
9-oyleolmazboyleolur
Number One -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
Anam fındık kurduda mı geliyor![]()
benim motor 120-130 ortalama ile gitse de ben gidemem heralde ama sorun değil, yalnız da olsam kaybolmadan inşallah diyelimküçük motoru olan yok mu yaw
![]()
Number One -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
Ya hu hakikaten dert ettiğiniz şeye bak, konvoyun ortalamasına göre bir düzende ve hızda gidilir. Öne yavaş ve küçük motorlardan atarız, sıkıntı olmaz.
1 -Olcay Avşar
2-Levent Göçmen
3-Formation
4-Murat Ustaoğlu
5-Feti Can (Cumartesi)
6-typhoonn
7-Blue4XL (Cumartesi)
8 - oluroyle
9- Polo34
Oldu mu![]()
gördüğüm kadarıyla herkes birbirini tanıyor şahsen çok girişimci birisi değilim lakin bir hamleyle pazar günü sizleri ziyaret edebilirim kamp yerinde
bende istanbuldayım lakin cumartesi çalışıyorum görüşmek üzere.