Canım sesli motor çekti
Bi yerim şişmese bari
Ses super
Akrep iyi ses vermiş
Bi yerim şişmese bari
Ses super
Akrep iyi ses vermiş
Konunun önceki sayfalarında mobil 15w-50 yağın bizim motorlar için iyi olduğu söylenmiş. Yağ değişimi geldi hangi yağı önerirsiniz arkadaşlar?
Daha önce diğer motorlarımda ipone yağdan memnun kalmıştım. 600f e önceki yağ değişiminde honda servisi eneos 10w-40 koydu, herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama içimde bir huzursuzluk oluştu daha önce bu yağı duymadığım için. Yetkili servis önerince deneyelim dedim.
Deneyip memnun kaldığınız yağ var mıdır?
ipone katana full power 10w-50 koydum. Bakalım nasıl karşılayacak 600f. Mobil koyacaktım ama önce bildiğim memnun kaldığım yağı deneyeyim dedim. Bir sonraki yağ değişiminde de motul 7100 deneyeceğim.
5100 serisi yarı sentetik sanırım. İki seri arasında ciddi bir fark var mı?
ben speedol u merak ediyorum Türk malıymış kullananlar memnun sürekli yağa para veriyoruz en azından ülkede kalsın para.
Arkadaslar merhaba
oto yıkamacılardakı kullanınan ılac amortısorde ız bıraktı bunu nasıl cıkartabılırım
kullanırsan bir 3 5 seferden sonra yorumlarını rica ederiz o zaman
jantları temizlemek için olan ilaçtır muhtemelen bir kaç kez yıkanması gerekecektir muhtemelen
ayrıca oto yıkamacıda yıkatmayın kostikli sabunla beraber hem grenajınızdaki boya hemde far ve ön camınızda uzun vadede zarar görürsünüz
Bendede var aynı sorun ilk sahibi sağolsun aspirin deneyeceğim
Normalde ben yıkıyorum zaten ama bazen mecbur kalıyorum bır kac defa daha yıkadım ama gecmedı o ılac ızı amortısorlerde kaldı cıkmıyor
Bendede var aynı sorun ilk sahibi sağolsun aspirin deneyeceğim
Uzun zaman derkenbirazdan deneyeceğim
Aykut bende bilmiyorum egzozu yaptırdığım arkadaş dedi galiba şu yıkamacıların köpük makinasinin içine attıkları ilaç