Benelli Benelli Zafferano

Birkaç foto koyalım. Malzeme kalitesi ve ebatlar etkileyici, binmeden yorum yapmamak lazım. Takipteyim.
2nqxgs3.jpg

975wty.jpg

Sele altı bayağı büyükmüş gösterge panelide güzel güçlü olduğu kadar yakışıklıda motor bi kaçtanede uzaktan çekseydin görsel boyunu posunu görseydik:cherry:

Valla arada sıkışmış fotoğraf çekeceğim sayfaya koyacağım dedim. Çok ilgilenmediler ben de ellemedim ortaya çekip foto çekmek lazim. Arkadan çok kaslı duruyor. Sele altına 1 tam 1 yarım kask sığar. Bayağı iri bir makina zaten 180 küsür kilo. Birileri alsa da ölçümleme yapsa.

Bugün Maltepe Moto Galeri'de bende baya inceledim. Çok yakışıklı. Sele altı yayla gibi. Göstergeler güzel. Scooter sever olsam ve tabi TNT'mi almamış olsam düşünmez alırdım sanırım.

Ön fren kaliperi çinli 150'lik scooterların demirbaş kaliperinden. Umarım diğer parçalarını da böyle anonim parçalardan seçmemişlerdir :)

valla resimlerden gordugum kadarıyla kullanılan plastiklerin kalitesi pek iç açıcı değil. tuş takımı ve gostergeler keza oyle. ayak dayama yerleri eski kullandıgım mondiali anımsattı. pek italyan scooteri havası alamadım. tabi yakından incelemek lazım.

valla resimlerden gordugum kadarıyla kullanılan plastiklerin kalitesi pek iç açıcı değil. tuş takımı ve gostergeler keza oyle. ayak dayama yerleri eski kullandıgım mondiali anımsattı. pek italyan scooteri havası alamadım. tabi yakından incelemek lazım.

Yakından incelemeni şiddetle tavsiye ederim :) @Emreerol yazmış zaten güzel bi scooter

Resimlere bakarak parça kalitesi mi ölçülür arkadaş o nasıl bir gözdür

Birincisi resimlere bakarak parça kalitesi anlaşılsaydı heralde kimse bayiye gidip incelemezdi. İkincisi ben incelediğimde mondial'e benzetemedim anımsatmadı bile sen nasıl benzettin resimlere bakarak

bayağı iri duruyor fotoğrafa kıyasla parça kalitesi bana tnt 25 ile aynı geldi nedenini anlamadığım bir şekilde bayi görsel almamı istemedi onun dışında her şey gayet güzeldi :)

Fiyat emsallerine oranla çok iyi parça kalitesi de diğer tnt'ler ile aynı kalitede ise düşünülebilir hatta çok iş yapar

Bayide inceledim gördüklerimi aktarayım
1. Parça kalitesini Benelli kullanıcıları bilir hepside memnundur ve gayet sağlamdır.
2. Selesi uzun süre kullanımda sıkıntı yaratmaz
3. Sele altı geniş 2 kask sığacak kadar
4.Siyah renk vardı bayide şık duruyordu beyazın parlak durduğu söylendi.
5. Dolar bu kurdayken fiyatı yüksek geliyor dolar düşerse bayağı satacak bir Scooter
Not: Egzos'u çok hoşuma gitti :)

Fiyatı fazla gibi görünüyordu bayide rastlamıyana kadar inceleyince fiyat anormal değil. Fotoğraf çekemedim bidahaki sefere inş.

Ayak marşı yok. Ki ayak marşının en çok olması gereken motor türü scooter dır arkadaşlar. Akü bitince başka hiçbir şekilde çalıştırma şansınız yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar