Kaz Dağları Milli Parkı Motosiklet Girişine Kapalı

Merhabalar,

Bugün kaz dağları milli parkını gezmek istedim ama internetten motosiklet girişine kapalı olduğunu öğrendim. Şefliğe telefon açtım acaba gerçekten diğer motorlu araçlara açıkken motosiklete kapalı mı oğreneyim istedim. Bir kadın kibarca motosikletleri neden almadıklarını anlattı.
Teşekkür ettim, telefonu kapadım.

Bunu yazmamdaki amaç kaz dağlarına motosiklet girsin degil; apaçi kardeşlerime selam göndermektir.

Peki neden alınmıyoruz acaba? Buraya yazsanız bizde bilgilensek

Siz anlatırken kibar olmak zorunda değilsiniz :bounce:

DKN

motosikletleri kibarca neden almadıklarını anlatmışlar ama siz bize anlatmamışınız :mrgreen: bu aynen gittiğim film çok güzeldi herkese tavsiye ederim deyip filmin adını yazmamaya benziyo

Peki neden alınmıyoruz acaba? Buraya yazsanız bizde bilgilensek

Siz anlatırken kibar olmak zorunda değilsiniz :bounce:

motosikletleri kibarca neden almadıklarını anlatmışlar ama siz bize anlatmamışınız :mrgreen: bu aynen gittiğim film çok güzeldi herkese tavsiye ederim deyip filmin adını yazmamaya benziyo

Milli parka girdikten sonra 30km'lik bir parkurun olduğunu söyledi. Bu parkura tali yolların bağlandiğindan bahsetti. Motosiklet sürücüleri bu tali yollara girerek gürültülü bir şekilde koruma altindaki hayvanları korkuttuklarıni, hatta bazılarının o hayvanları avladiklarini söyledi. Daha önce alınıyormuş ama artık almadıklarını söyledi. Birde enduro motosikle olur olmadik yerlere girerek yine sadece bu bölgede yasayan, koruma altındaki bitki türlerine zarar verdiklerini söyledi.

DKN

hayvanları avlayanlar kesin aramızdan birileri. kimler onlar çıksın ortaya ! commutercılar olsun sanmıyorum, naked ve ss de olamaz enduroculardan şüpheleniyorum :p

Milli parka girdikten sonra 30km'lik bir parkurun olduğunu söyledi. Bu parkura tali yolların bağlandiğindan bahsetti. Motosiklet sürücüleri bu tali yollara girerek gürültülü bir şekilde koruma altindaki hayvanları korkuttuklarıni, hatta bazılarının o hayvanları avladiklarini söyledi. Daha önce alınıyormuş ama artık almadıklarını söyledi. Birde enduro motosikle olur olmadik yerlere girerek yine sadece bu bölgede yasayan, koruma altındaki bitki türlerine zarar verdiklerini söyledi.
Çok haklı bi yasak olmuş o zaman ben de destekliyorum.

Sebep mantıklı. Ama 4x4 bulsak yol dışı sursek ve avlansak otomobilleri de yasaklarlarmi acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar