Ben hep hatalarını yazarım genelde kimse de almaz,alan adamda niyetliyse gelir bakar,alır gider. Zarar ederim belki ama hak yememeye çalışırım en azından.
Kul hakkı diye birşey var,çakallık yapayım derken hakkı hukuku unutursak ilahi adalet öyle bir tecelli eder ki feleğimiz şaşar.
Dürüstlük iyidir,ama ucuz insanlarda bulunmaz
Ne felsefe yapmışım be![]()
"Üzerinde küfür dahi edilmedi"...
Ne manaya geliyormuş? Honda yedek parça üretmeye devam ediyor. Evet, yeni model olmadığı için ikinci eli biraz azalır. Ama onun dışında sorun nedir?Bizde motoru satmak için ilana koymuyorlar nede olsa ilan bedava bir kek de düşerse ne ala ballı börek. Gerçekden satacak adam ilanlara bakar kısa bir analiz yapar öyle satar, NC700X serisi bitmiş ,tekrar yazıyorum serisi bitmiş, Arabada elbisede serisi bitmişin ne manaya geldiği çok nettir, 20 binden aşağı isteyen yok ,amaç belli 20 ye okutursa 3-5 koyup serisi olan 750x alacak veya başka bir şey..NC700X yazdım diğerlerinin durumuda bundan farklı değil..
Amaç satmak değil amaç ilanda malımız olsun.
on numara yazı olmuş.
bu tipler yüzünden motorumu satmaktan vazgeçmiştim. herifin tekiyle kafa kafaya takasa anlaştık. saatleri konuştuk ertesi gün buluşucaz. gece aradı, kardeş 500 tl fark isterim dedi. yok bilader deyip kapattım. sonra mesaj attı noteri hallet bari falan.anlaşılmış şeyin üstüne bi daha ne konuşuyorsun?
zaten anahtar vurulma zamanı geldiğinde satıyor uyanık halkımız.motor 40.000 km de ama anahtar değmemiş var bide
Motosiklete yapılan harcamalardan para talep edilmesine karşıyım. Malı 8 e alıp 2 ye egzoz atıp 10bin km binip 10 a satıyor neymiş 2 bin egzozmuş hem 2. El aksesuara sıfır parası istiyor hemde 10bin km bindiği yanına kalıyor.
1. Kardeşin değilim.Emre Kardeşim sen motor alırken hep aksesuarlısını arıyorsun ama değil mi ? Sen aksesuarsızına bak, kendin keyfine göre para harcadaha mantıklı değil mi ama ?
Ben motoru 2013 senesinde sattım daha 1000 km de motorumun yanına aldım düşeş aldım motor 600 rrdı 3 gün bindim 29 a aldım binicekdim 33 verdiler bende vermedim ailevi rahatsızlık yüzünden tamam dedim gel satışı yapalım 30 verdi bende motoru verdim bizimkilere en büyük alkışşşş6 ay önce 13.200 e sattığım motora bugün 17.500 isteyenler için de bir alkış lütfen...
byazı güzel haklısınız evet katılıyorum fakat
size katılmıyorum .
isteyen istediği fiyata satar almak yada almamak size kalmıstır 17000 tl lik motora 12000 teklif etseniz küfürde yersiniz nedenmi ?
marketten bise alırken pazarlık yapıyormusun ?
bakkaldan ?
tekelden sigara alırken ?
yok ama bu pahalı ondan pazarlık yapıyorum dersen anlarım oda olsun 500-1000 tl 5000 tl anasına küfürden başka birsey değildir.
Ne manaya geliyormuş? Honda yedek parça üretmeye devam ediyor. Evet, yeni model olmadığı için ikinci eli biraz azalır. Ama onun dışında sorun nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
32 bin km de Honda CB900F alıp 25 bin de ben kullanıp sattım, çocuk doğduğu için. Bana satan ikinci sahibiymiş. Hiç sorun çıkarmadı. Eminim alan da aynı zevkle kullanmıştır. Yani iyi örnekler de vardır.