genelleme olmasa ......özellkle race sürücüleri ile ilgili genelleme doru ama ben o genellemenın içine girmicem bundan emin olun...saygılar...
26 yaşındayım hiç böyle bir genelleme yapmak ihtiyacı hissetmedim. her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır misali her tür motorda her tür adamla karşılaşabilirsiniz(ben karşılaştım az çok).
insanları pat diye aynı kefeye koyman saçma.
ben de racingci sayılırım, imkan olur da sağlam bir makina alırsam seni artçım olarak gezdireyimde gerçek racingçiler bu motorlardan ne anlıyor öğren, ondan sonra oturur baştan yazarsın bütün bunları.
Enduro/Touring kullananlar:
Genelde en kulturlu kesim bu motorlari kullanir. Yolda giderlerken mutlaka birbirlerine selam verirler yaslari 30 ve ustudur ve genelde evlidirler. En iyi motorsiklet surucusu imajini bu kategorideki motorlara binen suruculer verir. Full korumayla gezen nadir motor suruculerindendir. Onlar icin guvenlik herseyden onemlidir. Bmw kullananlarinin biraz gotu kalkiktir.
Estağfurullah şuan kullandığımız motor race değil replica ama imkanım olursa sende biliyorsun ne almayı düşündüğümü.Tabi insanı bindiği motora göre değerlendirmemek gerekli. Yukarıdaki Kadir İnanır ekolünden gelen beyaz atkılı pardesülü Tigris domesticus arkadaş race motor kullanıyor.
Kadir İnanır manda kasa mercedesinden inip race motorla kapı kırıp mekan basar mı? Bizdeki yapıyor işte işte:mrgreen:
Dağılın ulen diyerek tek teker yaptığı da kayıtlara geçmiştir.
fazla kafaya takılacak bişey yok, niye kızıyosunuz ki çocukcagız genelleme yapmış , Zodiak da 12 burç var diye tüm dünya insanları 12 karekterde mi yani !?
ama genel anlamda da tutmuş ,aferin kardeşim![]()
saçım da uzun sakalım da, rock müzik dinlerim :cherry:
genellemeler her zaman tutmuyor demek ki![]()
Chopper Kullananlar:
Bu kategoriden motor kullananlar genelde ozgurlugune duskun biraz asi tiplerdir. Kask takmak huylari degildir. Onlar icin en guzel kask bir bandanadir. Sac ve sakal uzatirlar. En sevdikleri sey deniz kenarindan yavas yavas gitmektir. Genelde rock muzik dinlerler.
26 yaşındayım hiç böyle bir genelleme yapmak ihtiyacı hissetmedim. her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır misali her tür motorda her tür adamla karşılaşabilirsiniz(ben karşılaştım az çok).
insanları pat diye aynı kefeye koyman saçma.
ben de racingci sayılırım, imkan olur da sağlam bir makina alırsam seni artçım olarak gezdireyimde gerçek racingçiler bu motorlardan ne anlıyor öğren, ondan sonra oturur baştan yazarsın bütün bunları.