Kokusu kötü tadı güzel yiyecek var mı?

keçiboynuzu kokusu bildiğimiz ayak kokusu ama tadı iyi ama fazla yeme ateş basar:mrgreen:

Birkaç arkadaş bahsetmiş. Kesinlikle lahana.. ama yapmasını yemesini de severim kokusuna katlaniyoruz... ben bir çözüm buldum internettenn bu duruma :)) ne kaybederim diyip denemistim... lahana başlanacağı zaman kesinlikle suya ekmek içi atin koku falan olmuyor inanılmaz.
bu sebeple lahanayi bu statuden cikarabiliriz

Bir de midye, kokusu çirkin gelir ama bira ile duymam bile.. rahatsiz etmez.

Balik ama ...ozellikle deepfreeze de bekletilmis paketlenmis hazir baliklar çok pis kokar. Bir arkadaş raki balığa davet etmişti. Ilk defa o zaman yemistim tadı normal ama kokusu of of ... taze balik kokmaz kokarsa da mis kokar .

Başka...baska... düşünüyorum...

Himmm...

Kokorec karnım tokken kokusu midemi bulandirir. Accken ağız sulandirir..hahaha

Offf kizarmis sogan halkaları..

Bir de sogan salatası sumakli ..

Yeter bu kadar :)))

gerçekten ne için soruyorsun? ben alkolun kokusunuda sevmiyorum tadınıda sevmiyorum ama kafasını seviyorum

alkollü hiçbişeyin kokusu güzel değil... ama tequila bir başkadır. Kımız da ayrı bir güzeldir ama tadını herkes sevemez (şahsen ben bayıldım).

kokusu kötü, tadı güzel yiyecek olmamalı:
http://www.karmabilgi.net/koku-ve-tat-alma-iliskisi/

hiç düşünmemiştim ama kokusunu kötü bulup tadının beğenileceği birşey olduğunu sanmıyorum. Yani psikolojik bi olay sanırım. kişiye göre tabi..

Ya yazıcam yazıcam diyorum kendimi zor tutuyorum bunun için ban yemeye değmez...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Bu nedir acaba deyip bakmaz olaydım :farao:
Şırdan hayatında yiyebileceğin en güzel etli yiyecektir. Biranın üstüne hele lokum gibi gider. Tanesi 5 liradır bi oturuşta 7 8 tane yerim yanına da kırkkat gömerim 4 5 tane misss. Yolu Adanaya düşen olursa Şırdancı Ünala veya Bedoya gitsin bana löppü getirin diyin ve aşka başlayın. Kokusu muhteşem görüntü tartışılır tadı rüyalar alemi.

Ya yazıcam yazıcam diyorum kendimi zor tutuyorum bunun için ban yemeye değmez...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Şırdan hayatında yiyebileceğin en güzel etli yiyecektir. Biranın üstüne hele lokum gibi gider. Tanesi 5 liradır bi oturuşta 7 8 tane yerim yanına da kırkkat gömerim 4 5 tane misss. Yolu Adanaya düşen olursa Şırdancı Ünala veya Bedoya gitsin bana löppü getirin diyin ve aşka başlayın. Kokusu muhteşem görüntü tartışılır tadı rüyalar alemi.

şırdan gibi nimet var mıdır yawww...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar