2017 Honda CBR250RR modelinin yeni fotoğrafı yayınlandı

Uzun süredir tartışadurulan, Honda'nın yeni CBR250RR modelinin nasıl olacağı konusu nihayet sızdırılan bir fotoğraf ile yeniden alevlenmişe benziyor. Bugüne kadar motosiklet ile ilgili neredeyse binlerce render görüntüsü ortaya çıktı ve paylaşıldı fakat bu seferki üretime hazır durumdaki bir CBR250RR fotoğrafı ve elde edilen diğer bir bilgi ise Honda'nın modele K64A proje numarasını vermiş olması.

Fotoğraf incelendiğinde tasarımda temel olarak Honda'nın 2015 yılında sızdırılan Supersport konseptinin baz alındığı açıkça görülüyor.

Keskin dual LED farlar, karenaj üzerine gömülü sinyaller bu fikrin en büyük dayanakları konumunda bulunuyor. Buna ek olarak farlarda kullanılan LED teknoloji stop lambalarda da kendini gösteriyor. Jantlar ise alaşım ve süspansiyon görevi hem arka hem de önde yer alan şok emiciler ile tamamlanmış.

Fren kısmına gelecek olursak arka ve önde tek diskli sistem göze çarpıyor. Genel olarak tasarımdan yola çıkarak modelin spor bir sürücü oturuş pozisyonu sunacağı söylenebilir. Karenajın üretiminde kullanılacak olan karbon ise motosiklete çok daha hafif bir gövde sunarken, spor ve keskin aerodinamik karakteriyle de birebir örtüşüyor.

Model gücünü yepyeni 250cc lik çift silindirli, sıvı soğutmalı, 6 ileri şanzımanlı motordan alacak ve 40 hp güç üretecek. Son zamanlarda popüler olan farklı sürüş modları seçeneği de modelde yerini alacak.

Motosikletin bu yılın sonlarına doğru global olarak tanıtılması beklenirken, firmanın CBR250RR hakkında ağzını sıkı tuttuğu gerçeğinin yanında, sızan bu görsel ile birlikte yakın zamanda resmi olarak modelin resimlerini yayınlaması beklenebilir.

Yeni yayınlanan fotoğraf

ay6un0.jpg

Daha önce yayınlanmış doğrulanmamış fotoğraflar

YO1GiB.jpg

5UKvrn.jpg

YLsX0Q.jpg

fhzPl8.jpg

B0aaT0.jpg

Hqfu0n.jpg

Buradan da 2016 yılında Tokyo fuarında sergilenen konsept modeli görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 2017-honda-cbr250r-fotograflari.jpg
    2017-honda-cbr250r-fotograflari.jpg
    45.3 KB · Görüntüleme: 24,503
R25 çöp olur yazık olur mındar olur eğer fiyatı aynı olursa :queen:

Motosikleti
Dominar 250
Tasarım şahane olmuş
piyasaya çıksın fiyat ve performans olarak R25 ten yukarımı aşagımı haydi bakalım.
Forumada neşe gelcek yine R25 mi almalıyım yoksa Cbr250rr mı konulara hazır olun millet.

Düşüncem şu yönde çift silindir,absli,hız olarak r25 ile aynı yada biraz düşük,kaydırmalı debriyaj,Ktm rc 250 gibi hafif spor yatık sürüş,yakıt olarak da 4-5.5 litre arası.Toplam fiyata gelecek olursak 17 000-19 000 bin tl civarları.

konu başlığına hazır olun :)
paramı denkleştirdim ama yeni kasa cbr 250 rr mı bekleyeyim

çoğu arkadaş için hayallerde kalacak maalesef maddi sebeplerden ötürü aha yazıyorum , buraya umarım düzenleme olmayıp fuardaki keskin hatlar ve karbon (veya görüntüsü karbon )olan grenajla gelir

90 küsür modelleri vardı 250rr 4 silindirliydi hemde 20 bin devir falan çevirirdi :) bakalım torunu dedesinin namını yürütebilecek mi

20 liraya verseler millet alır bunu, şu şekle şemala bak yav, tasarım çok iyi..

DKN

tasarım iyi de yine gidon biraz yüksek olmuş. ss motorların gidonu daha aşağıda olur (yinede gördüğüm gerçeğe en yakın model) bide artık 180 lastik koysalar bari alan zaten görselliğe bakıyo

Son düzenleme:
250rr başlangıç motoru olurmu ?
250rr alırsan çabuk sıkılır mıyım?
250ŕr ile uzun yol artcili yapilirmi?
250rrin sigortası kaç para tutar
250rr almaya karar verdim sonuçta 250cc başlangıç için ekipman almasak olurmu
Bu başlığı görünce aklıma gelen muhtemel sorular.

ben alırım aga 250 cc candır ya , çıksın para önemli diil şekil şemal 10 numara olacak. Şehir içinde 115 den yukarı çıktığım zamanlar hep zevk için önüm açılsın gideyim diye. en fazlada 140 basıyorum yukarısı gerçekten kaşınma durumunda oluyor. 140 da anlık çıkıp çekiyorum gazı . Eğer cbr 250 gibi alt devirler gene yüksek torklu olursa tadından yenmez ninjalar , r25 ler yalan olur.

Geldiği gün inşallah bu alıcak olduğum R25'i satıp alırım. Çok fena bir alet olmuş.

20.000 TL den az parası olanlar, hadi çıkalım forumdan, kasıyor sonra, boşuna kalabalık etmeyelim başlıkta.:cherry:

Bana r25 H2 gibi geldi.
Çok şey yazmıştım da tuttum kendimi.
Ama gelsin, yolda güzel gözüken alletleri güzelce, trafiği tehlikeye atmadan kullanacak insanlara ihtiyaç var.

Daha dün gördüm adam ben 20 yıllık motorcuyum diye arkadaşllarına havasını yapıyor ama mont dışında koruması yok o da şekil olsun diye, zaten fermuar açık. Sonra ben kaçtım diyip, girne cd. Gibi dar yolda iki arabanın arasına girip ara gaz veriyor, solda ki araba da adam ezilmesin diye neredeyse kaldırıma çıkacak.
Merso, bmw falan alıp ortadan yardıran, yayanın üstüne süren barzodan tek farkı, kaza yapınca kendisi de zarar görebilir. Tek tesellim de o zaten.

MESELE "R" değil, MESELE "RR". Fİyat tabiki normalin üstünde beklenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar