- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar
Bu sabah keciören egitim arastırma hastanesının önunde bi kaza oldu
kırmızıya takılmamak ıcın gaz acan arkadas o hızla sola dönmeye kalkınca kacınılmaz son oldu
arkadas düştü ve bi süre hareketsız yattı . hastane yakını oldugu ıcın hemen acılden doktor hemşire vs cagırıldı
arkadasın bişey yokmus sukur . doktorlar kaldırdılar . sol omuzunun agrıdıgını soyledı ve sol dız kan ıcındeydi .
Benım gözüme carpan doktor ambulans vs vs gelene kadar cevredeki vatandasların yardım etme telaşıyla
kaskı cıkarmak ıcın deli gibi asılmalarıydı .
vatandasın boynunda bi hasar olabılır oynatılmamısı ve ambulansı beklenmesı gerekırdı.
Bu tarz durumlar ıcın söyle bişey düsündüm
kaskın üzerine ıdael ölcülerde onune ve arkasına olmak uzere
etıket yapıstıra biliriz
Etıkette
kaskın cıkarılmaması adına uyarı
kan gurubu
kendı ve aile bireylerınden birinin telefon numarası yazsak nasıl olur
Bu etıketıde dıjıtal baskı makınesınde bastırma ımkanım var .bir dönem tasarımcı olarak calıstıgım bi reklamcıda
şuan kardeşim ve kuzenlerım calısıyor .
benım aklıma gelenlar bunlar . etıkete eklenmesı gereken baska birşey varmıdır .
düşünce ve tavsiyelerinizi beklıyorum .
Bu sabah keciören egitim arastırma hastanesının önunde bi kaza oldu
kırmızıya takılmamak ıcın gaz acan arkadas o hızla sola dönmeye kalkınca kacınılmaz son oldu
arkadas düştü ve bi süre hareketsız yattı . hastane yakını oldugu ıcın hemen acılden doktor hemşire vs cagırıldı
arkadasın bişey yokmus sukur . doktorlar kaldırdılar . sol omuzunun agrıdıgını soyledı ve sol dız kan ıcındeydi .
Benım gözüme carpan doktor ambulans vs vs gelene kadar cevredeki vatandasların yardım etme telaşıyla
kaskı cıkarmak ıcın deli gibi asılmalarıydı .
vatandasın boynunda bi hasar olabılır oynatılmamısı ve ambulansı beklenmesı gerekırdı.
Bu tarz durumlar ıcın söyle bişey düsündüm
kaskın üzerine ıdael ölcülerde onune ve arkasına olmak uzere
etıket yapıstıra biliriz
Etıkette
kaskın cıkarılmaması adına uyarı
kan gurubu
kendı ve aile bireylerınden birinin telefon numarası yazsak nasıl olur
Bu etıketıde dıjıtal baskı makınesınde bastırma ımkanım var .bir dönem tasarımcı olarak calıstıgım bi reklamcıda
şuan kardeşim ve kuzenlerım calısıyor .
benım aklıma gelenlar bunlar . etıkete eklenmesı gereken baska birşey varmıdır .
düşünce ve tavsiyelerinizi beklıyorum .
Moderatör tarafında düzenlendi: