Cree u5 aldım nasıl bağlanır hiç bilmiyorum tarif edebilecek varmı ?
Arkadaş grubum yok demişsim nwerdesin kardeşim... Bu forumda sana da yardımcı olacak birileri muhakkak vardır... Hangi ildesin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/motosiklet-alarmli-disk-kilidi-P104427052?cid=604001&gclid=CN_M-MPZhM0CFQPgGwodBjkOBQ&gclsrc=aw.ds
Bu işini gayet iyi görür kardeşim... Bende var çok hassas...

Arkadaşlar Garanti Belgesini neresi veriyor? Motosikleti aldığımız bayii mi ,yoksa ilk bakımını yaptırdığımız servis mi acaba.
Arkadaşlar Garanti Belgesini neresi veriyor? Motosikleti aldığımız bayii mi ,yoksa ilk bakımını yaptırdığımız servis mi acaba.
Motoru aldığın bayi Garanti belgesinin çıktısını alır, "İlk Montaj Yapan Yer" kısmına kendi kaşe ve imzasını basar ,tarih atar, sana verir, garanti belgesini almadan motoru da teslim almayın(Ekrem ATA'nın söylemidir).
O belgeyi her rutin bakımda(500km, 5binkm, 10bin km ...vs) kaşeletmen gerekir, ruhsatın içine koy ki her zaman yanında olsun.
Arkadaşlar iyi günler. Motorumla beraber 700km geride bıraktım (07.05.2016 trafiğe çıkışlı yani model 2016). Rodaja uygun şekilde kendimce kullanmaya çalışıyorum. Fakat bir sorun var. Şehir içinde 2. viteste motor freniyle yokuş aşağıya inerken vitesi tekrar değiştirmek için debriyajı sıktığımda motor stop etti. Bu 700km de 3-4 kere tekrarladı bunun dışında 1-2 kere de çalıştırırken saat kendini sıfırladı 500km bakımında serviste aküden olduğunu söylediler fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Başına böyle bir şey gelen yada önerisi olan yazarsa sevinirim.
Herkes keyifli sürüşler
Hayırlı olsun![]()
Arkadaşlar iyi günler. Motorumla beraber 700km geride bıraktım (07.05.2016 trafiğe çıkışlı yani model 2016). Rodaja uygun şekilde kendimce kullanmaya çalışıyorum. Fakat bir sorun var. Şehir içinde 2. viteste motor freniyle yokuş aşağıya inerken vitesi tekrar değiştirmek için debriyajı sıktığımda motor stop etti. Bu 700km de 3-4 kere tekrarladı bunun dışında 1-2 kere de çalıştırırken saat kendini sıfırladı 500km bakımında serviste aküden olduğunu söylediler fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Başına böyle bir şey gelen yada önerisi olan yazarsa sevinirim.
Herkes keyifli sürüşler
Forumu okursan çokça göreceksin.