Super Moderator
- Konu Yazar
Nereden geleceksiniz ?Aradan kaynariz bizde gelirsek![]()
Arkadaşlar bende gelmeyi çok istiyorum fakat o güne kadar kesin olmuyor. toplu sürüşte hız yüksek oluyor mu ?
Arkadaşlar muhtemelen gurup ikiye bölünecek hızlı gidecek gurup önden gönderilir arkadan çıkacak gurubun ortalama hızı 90-110 km olacaktır
Mehmetçik tesislerinden sonra ki buluşma noktası Kandıra gişeleridir
kandıra gişelerinden sonraki ortalama hız 60-80 km arasıdır yuvacık baraj yolunda ise hızımız ortalama 50 km civarıdır
Buraya yakın bir yerde kamp için uygun bir kamp alanı olacak. MT Kamper'leri olarak cumartesiden kamp atıp pazar gelenlere mi katılsak?
Herkeze selam bende binek aracımla kamplı gelmeyi planliyorum kamp alanı bellimi yoksa karaaslan tesislerinde dere kenarındamı kamp yapacagız ?
süper. o gün orada başka gruplar da olabilir. gördüğümüz guruba dalmayalımsizleri nasıl bulacağız.?
Daha karar verilmedi oraya yakın bir yer buluruz heralde zaten sende geliyorsan ekip tamam biz yükümüzü azaltalım![]()
60-70km/saat hızlarla gidilecekse bende gelmek isterim.
X-Max 250 kullanıyorum. Sanırım uygundur gidilecek yer için.
Kimseyi tanımıyorum, tanışmış oluruz.
Herkeze selam bende binek aracımla kamplı gelmeyi planliyorum kamp alanı bellimi yoksa karaaslan tesislerinde dere kenarındamı kamp yapacagız ?
Yola çıkmadan önce köşede bir yerde konuşma yapıyoruz herkesi çağırıyoruz kesin farkedersin :wiinkk:
Nereden geleceksiniz ?
Güncel Katılım Listesi
1- Levent Gocmen+1
2- Alper_Tim
3- I3luee
4- oluroyle
5- Ahmet Turan Peker (kamp)
6- karalı
7- Barodi
8- Olcay AVŞAR +1 (kamp)
9- Tanju
10-Ramazan Can
11-Safak3457
12-Antilop_skul+1 +kamp
13-YouSuffer
14-Kurubuz
15-Alican
16-SİYAH İNCİ +1 Kamp
17-Caglar48
18-Enes Bakır (kamp)
19-kemal duman.
20-Emre( balluf)
21 - Kız babası (kamp)saç tava, semaver şarzlı pompa
Herhangi bir sınıf kısıtlaması yok, yola çıkarken hacime göre gruplandırmalar yapıyoruz, bir nevi hızlı grup, yavaş grup şeklinde 2 parça gidiliyor. Sormak istediğiniz bütün detayları başlık altında bana sorabilirsiniz.