Arkadaşlar ben de nihayet makinayı değiştirdim. Gönül 650 dragstar diyordu ama cüzdanın dediği oldu. 2009 model gv 250 aldım. daha yeniyim şu ana kadar olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. vibrasyon sıfır değil ama çok az. 120 ye kadar denedim makine çok rahattı. 140 görür bence. görmese de olur fazlasında gözüm yok. amacım yolda olmak. kısa sürede ısınıyor. sıkışık trafikte alttan hafif hararetiniz var. bütün makinalarda bu var. neticede motorun üzerinde oturuyoruz. hareket halinde sıkıntı yok. devrinde kullanmanız lazım. gaz kesme diye bir olay yok. oldukça heybetli bir görüntüsü var. şimdilik memnunum. tavsiye ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Tuzlada oturuyorum. bende gv 250 kullanıyorum. burada iyi bir usta var. bana göre iyi başkasına göre bilemem. çok yoğun gittiğiniz zaman konuşmaya bile fırsat bulamıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Arkadaşlar motoru yeni aldım, henüz 4.günümdeyim bir 350 km anca devirebildim. Hergün iş/okul/ev arasında kullanıyorum. Aklımda birkaç soru var yardımcı olan olursa mutlu olurum.
1- Lastik konusunda sava mc7 kullanan çok arkadaşımız vardı, ancak "oponeo" sanırım getirmiyor artık bu lastikleri. şu sıralar bulmak pek kolay değil yanılmıyorsam, f/p ürünü dediğimiz bir lastik var mıdır şu sıralarda? motor 2014 model 14000km'de ve orjinal lastikleri duruyor üzerinde lastiklerin ömrünün sonunda olduğuna inanıyorum.
2- Birde daha önemli bir sorun vakit darlığı(finaller) ve ortam koşullarının elverişsizliğinden(motora bakım yapabileceğim ufak bir garaj yada eve yakın boş bir alan eksikliği) motora kendim bakım yapamıyorum. Arka tarafın hafif yalpaladığını hissediyorum süspansiyonlar dengesiz gibi geliyor bana. Pendik-Kartal civarında önerebileceğiniz, gv250'nin dilinden anlayan iyi bir usta var mıdır? Yada anadolu yakasında bu ustadan şaşma dediğiniz bir usta var mıdır?
Tuzlada oturuyorum. bende gv 250 kullanıyorum. burada iyi bir usta var. bana göre iyi başkasına göre bilemem. çok yoğun gittiğiniz zaman konuşmaya bile fırsat bulamıyorsunuz.