Trafik Ekibine Gidip "Motosikletimin Evraklarını Kontrol Eder misiniz?" Demek

Trafik Ekibine Gidip "Motosikletimin Evraklarını Kontrol Eder misiniz?" Demek

Trafik ekiplerinin, yanlış hatırlamıyorsam, kontrol ettikleri raçların en az %10'u motosiklet olmak zorunda. Uzun yolda iken yolda bir trafik ekibi görürsem, onlar beni durdurmadan, ben yanaşıyorum yanlarına. "Kontrol ettiğiniz araçların en az %10'unun motosiklet olmak zorunda olduğunu biliyorum, motosikletimin evraklarını kontrol eder misiniz?" diyorum. Ne kadar memnun oluyorlar, bilemezsiniz. Bu davranışım için 2 karşılık alıyorum:

1. Evrak kontrolu esnasında 3-5 dakika dinlenmiş oluyorum. Bu dinlenmeden en fazla payı alan vücut organım, çömlek oluyor.
2. Trafik polisleri, önümde kaç tane radar varsa, hepsini söylüyorlar.

Tavsiye ederim.

Super Moderator
İstanbulda boyle yaparsan; manyakmısın sen diyip def ederler basından.

Son düzenleme:
Abicim ben hayatımda senin kadar ince ruhlu düşünen birisi görmedim :D Zorunlu trafik sigortasını yaptırmadığım için ben öyle şeyler yapamam tabi :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla bende cok guldum hemde sesli guldum ya :)

Sigortayı yaptırıyım denicem, bakalım nasıl tepki verecekler. :queen:

Son düzenleme:

F54

Bende bi defa durdum memur bey lere elma ikram ettim çok memnun oldular :)

Orhan abi konuyu ince ruhuyla yapmis, ikrama dondurmeyelim olayi vay devrem muhabbetine girmesin olay :)) memurrr beyyy kek alir misiniz ellerimleeenn yaptim.. dedigimi dusunemiyorum :silent:

Orhan abi konuyu ince ruhuyla yapmis, ikrama dondurmeyelim olayi vay devrem muhabbetine girmesin olay :)) memurrr beyyy kek alir misiniz ellerimleeenn yaptim.. dedigimi dusunemiyorum :silent:

Ya da "Memur Bey, bu keki annem sizin için yaptı. İçine yüreğini ve sevgisini de kattı."

geçtiğimiz pazar kuralkanın etkinliğinden çıkarken hemen karşıda polis uygulama yapıyordu 30-40 motoru birden çekti kenara :D sadece plaka sorgulaması yaptı ehliyeti uzattım gerek yok dedi

Ilk durdurulusumda gerilim dolu dakikalar yasadimm.. polis durdurdu,bana ben polise bir süre bakistik. bana dogru yurusun diye bekledimm SONRA bana git dedi :))) kis kis yapti elleriyle hahaha

Motosikleti
Dominar 250
Karşıyaka iskele önünde sabit duran bir ekip var haftanın 3 günü sadece motorları çeviriyorlar
her sabah aynı yolu kullandığım için her çevirmeye giriyorum kendi isteğimle ahbap oldum ekiplerle=)
Bana geç git diyemiyorlar başka motorlular olduğu için hal hatır kontrol gülüşmeler ne yapalım mecburuz haydi eyvallah=)
Hiç tavır yapmadım ama bugüne kadar adamlar işlerini yapıyorlar çokta iyi yapıyorlar
keşke her kilit noktada uygulama olsa dahada iyi olur

evraklarım tam plakam açıkken bile polis olduğunu bildiğim yerden gitmem.gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar