Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba, aranıza katılmayı düşünüyorum. Ancak kronik sorunlardan bahsediliyor yağ yakma, sıkırtı sesi falan. Bunlar beni biraz tedirgin etti.

Motoru sıfır almayı planlıyorum. R25, pulsar 200 rs ve cbr 250 seçeneklerimdi.

Motor sürmeye yeni başlıyorum bu arada bunu bildireyim.

Kronik sorunları gerçekten var mı motorun? birde honda'nın sitesinde kırmızı renk yok, ama 2.el satışında kırmızılar var. Kırmızı renk sıfır var mıdır?

Geçenlerde biride R25 motor kitledi yatak sardı şahit oldum demiş. Ne olacak şimdi?

Hocam ben de geçen hafta sıfır Cbr 250 aldım. Kırmızı rengini sordum artık getirmiyorlarmış. Siyah gecikmeli de olsa geliyor. En çok gelen renkler tri color ve Repsol. Tercihimi Repsolden yana kullandım. Almadan önce ben de çok araştırdım bahsettiğin kronik sorunlar 2014 model öncesine ait.

Son düzenleme:
Hocam ben de geçen hafta sıfır Cbr 250 aldım. Kırmızı rengini sordum artık getirmiyorlarmış. Siyah gecikmeli de olsa geliyor. En çok gelen renkler tri color ve Repsol. Tercihimi Repsolden yana kullandım. Almadan önce ben de çok araştırdım bahsettiğin kronik sorunlar 2014 model öncesine ait.

Hevesin kirilmasin ama malesef seni yemisler musticik :)
Motoru cok zorladiginda sendede gelmeye baslayacak o ses 10k'dan sonra :)
He sende krank kirar bende 100k ya kadar goturur orasi bilinmez.
Ses geliyo ve bu sesi yok etmenin tek yolu sıfır motor yaptirmak. Ben 20 bin bakimina goturdugumde garantiden yaptirmayi planliyorum

hocam cbr, bajaj, r25 farketmez hepsinde de sıfır alıcam motoru.

r25i eledim gibi zaten. cbr hakkında kronik sorunlara yorumunuz nddir?

ben kronik bir sorun görmedim 2013 model 47.000 km deyim yağını - hava filtresini kendim değiştiriyorum. Ufak tefek düşmelerden gidonu düzelttirmeye, zincir ayarlattırmaya Oktay ustaya gidiyorum o kadar. Yatak sarma mevuzusu dışında birşey yaşamadım. Ve zaten onuda amorti ettim artık. ayrıca bi de buji değiştim. 25 bin gibi. Ama uzak bir yerde motor yatak sarsaydı fena şeyler olurdu. Yalnız motor haber veriyor küt diye kalmıyorsun :p . Eğer ilk motorum olcak olsa rs200 alırdım diye düşünüyorum. 0 fiyatı uygun abs var, yeni model, yedek parça - bakım maliyetleri çok uygun . falan filan geçenlerde bir test yaptım al izle.
https://www.youtube.com/watch?v=01lEYdfa4bY

cümleten hayırlı akşamlar.
2016 modellerde HRC renklerde değişiklikler var değil mi? internet sitesinde yok ama bazı bayilerde değişik bir renk var.

Ses geliyo ve bu sesi yok etmenin tek yolu sıfır motor yaptirmak. Ben 20 bin bakimina goturdugumde garantiden yaptirmayi planliyorum[/QUOTE

Bak şimdi hevesimi kırdın:)
Şom ağzını açma istersen :)
20 bin km de garantiden sıfır motor yaptırmayı planlıyorsan garantiye sokma konusunda umarım hayal kırıklığı yaşamazsın.

Son düzenleme:
ben kronik bir sorun görmedim 2013 model 47.000 km deyim yağını - hava filtresini kendim değiştiriyorum. Ufak tefek düşmelerden gidonu düzelttirmeye, zincir ayarlattırmaya Oktay ustaya gidiyorum o kadar. Yatak sarma mevuzusu dışında birşey yaşamadım. Ve zaten onuda amorti ettim artık. ayrıca bi de buji değiştim. 25 bin gibi. Ama uzak bir yerde motor yatak sarsaydı fena şeyler olurdu. Yalnız motor haber veriyor küt diye kalmıyorsun :p . Eğer ilk motorum olcak olsa rs200 alırdım diye düşünüyorum. 0 fiyatı uygun abs var, yeni model, yedek parça - bakım maliyetleri çok uygun . falan filan geçenlerde bir test yaptım al izle.
https://www.youtube.com/watch?v=01lEYdfa4bY

Bırak 2013 ü 2012 model 20.bin km dir kullanıyorum 3 yıldır biniyorum bi sorun yaşamadım. Kronik Mronik yok arkadaşlar bu tür saplantılara kapılmayın. Ne alacaksanız alın geçin. Motoru nasıl kullandığınıza bağlı bazı sorunlar... :farao:

Merhaba arkadaşlar! Kısa süre sonra 2015 cbr 250 almayı planlıyorum. Daha önceden 100cc ve halen 150cc kullanıyorum. Artık cc yükseltmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu yolda en iyi arkadaşın CBR 250 olacağını düşündüm. Fikirlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Merak ettiğim bir konu ise motorla en fazla kaç gördünüz ve gaz tepkimesi nasıl?

Ses geliyo ve bu sesi yok etmenin tek yolu sıfır motor yaptirmak. Ben 20 bin bakimina goturdugumde garantiden yaptirmayi planliyorum[/QUOTE

Bak şimdi hevesimi kırdın:)
Şom ağzını açma istersen :)
20 bin km de garantiden sıfır motor yaptırmayı planlıyorsan garantiye sokma konusunda umarım hayal kırıklığı yaşamazsın.

Cok kafana takilirsa getir krank,gomlek,piston cart curt yenileyelim garantiden 1 hafta birakacaksin, ugrasmayayim dersen sat gitsin.
Servisin dedigi cumle bu esegimiz saglam kaziga bagli bos konusmuyoruz yani :)

Merhaba arkadaşlar! Kısa süre sonra 2015 cbr 250 almayı planlıyorum. Daha önceden 100cc ve halen 150cc kullanıyorum. Artık cc yükseltmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu yolda en iyi arkadaşın CBR 250 olacağını düşündüm. Fikirlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Merak ettiğim bir konu ise motorla en fazla kaç gördünüz ve gaz tepkimesi nasıl?

o bahsettiğin motorları arkanda kaybedecek kadar hızlı bir motor. 170 görürsün rahat bayır aşağı. düzlükte 150 küsür . 25.000 + km dir kullanıyorum açıkçası yetmediği yer kaşındığın yer motorun . 500r ım var ama ben hergün 250r la işe gidip geliyorum . Alıp alınabilecek en mantıklı motor cbr250 dir. Daha fazlasını istiyorsan bedeli yakıt, yedek parça - servis olarak geri döner.

Arkadaşlar merhaba,
Bugün ufak bi kaza atlattık. sol grenajım çatladı ve derin çizikler oldu. Yeni grenajı en ucuz nerden bulabiliriz. Hondayı aradım ama akşam saati olduğundan yetişemedim.

Arkadaşlar merhaba,
Bugün ufak bi kaza atlattık. sol grenajım çatladı ve derin çizikler oldu. Yeni grenajı en ucuz nerden bulabiliriz. Hondayı aradım ama akşam saati olduğundan yetişemedim.

honda dan alıcaksın , çıkmacıdan alır isen hırsızlık malı alma ihtimalin var. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar bu motorun egsozundan bıktım. Egzoza bir gün poşet yapısır. Bir gün hatunun ayakkabısı dokunur. Bu egzosu nasıl terteız yapıp nasıl eskı görünüme kaVuşturacağım yardım edin lütfen :(

Arkadaşlar bu motorun egsozundan bıktım. Egzoza bir gün poşet yapısır. Bir gün hatunun ayakkabısı dokunur. Bu egzosu nasıl terteız yapıp nasıl eskı görünüme kaVuşturacağım yardım edin lütfen :(
Gecen gun motoru yikarken soyleniyodum o sirada bi arkadas beyaz pastami ? Sanayi pastasimi ? Saf pastami ne bi pasta cesidiyle egzozu ilk gun ki gibi temizledi tam ismini bilmiyorum ama sanayiden aldigini soyledi, sanayiden bulabilirsin. Torba izini falan yok etti ayrica krom ayakliklari falanda temizledi, oneririm

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

Gecen gun motoru yikarken soyleniyodum o sirada bi arkadas beyaz pastami ? Sanayi pastasimi ? Saf pastami ne bi pasta cesidiyle egzozu ilk gun ki gibi temizledi tam ismini bilmiyorum ama sanayiden aldigini soyledi, sanayiden bulabilirsin. Torba izini falan yok etti ayrica krom ayakliklari falanda temizledi, oneririm

Arkadaşlar merhaba 2015 model tricolour 5600 kmde rosso 2 li tertemiz cbr 250r sizce ne kadara satılır :)

millet dün motoru tam parkederken bana bişey oldu. gözlerim karardı ve düştüm. kuyruk karenajında duvara değmemden dolayı boyası açılmış( beş kuruşluk paranın yarısı kadar). alt sağ sakalda yağ filttresinin biraz aşağısında da 1 tl boyutunda sıyrılma var. onun dışında bişey yok.

Benim de tansiyonum düşmüş o sebeple düşmüşüm. acaba alt sakal sağ ve sol taraf (takım olsun 2 sini beraber alacam) ve kuyruk karenajı sağ ve sol taraflar tahmini ne kadardır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

yığıldım kaldım yere valla... ne olduğunu anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar