R25 ile Sakın Sağa Sola Yatayım Demeyin -Masraf Kol Böreği-

Neden böyle bir konu açtım, sinirimden salaklığımdan.. Mıcıra girip motoru sağa yatırdık masraf 2775 TL. Kuyruk, kafa, depo üstü çizilmeleri aşınmaları derken yuvarladıkça yuvarladılar hesabı. Pavyon hesabı gibi kitlediler. Allah'ın plastiği 418 TL. Hani soruyorlar ya alınır mı, başlangıç motoru olur mu diye. Soran olursa bu konunun linkini atıcam artık. Demek ciddi kaza yapsak anahtarı bırakıp, bir çay içip hadi eyvallah deyip dükkandan çıkıcaz aleti bırakıp. Yazık, günah.. Burdan Yamaha Türkiye'ye selamlarımı iletiyorum, Saygılar..

Super Moderator
Tatlı tatlı yemenin acı sancıları bunlar :)

Allah beterinden korusun.

Bi sinyal bide denge topuzu gitmis neyi 2700 lira simdi bunun?

Fiberglass grenaj lar takılabilir mi bunlara? Zira sanayide aynısını fiberglass olarak üretenler var. Siz kırık parçayı veriyorsunuz kalıbını alıp birebir aynısını yapıyorlar.

Olabilir mi?

Motosikleti
'13 Inazuma
kardeş kaportacıya git o kuyruk muyruk onlar tamir edilir. o kadarcık şey için komple parça değişmez. kazıklayacaklar dikkat et

Geçen sene parça fiyatları makuldü, motor biraz tutunca %500 e varan zamlar yaptılar. Bu fırsatçılıktır başka birşey demiyorum.

Geçmiş olsun, Ya-ma-ha ve Kawasaki 'de durumlar maalesef böyle. Boşuna Honda alın demiyorlar. Ayrıca ben 2700 tl lik masraf göremedim, motoru sağa yatırdığınıza emin misiniz ?

2200 liraya renault marka arabamin baski balata,triger seti,buji seti kablosu ve komple motoru yapildi baya pahali gelmisti.

Bu daha kotu geldi..durum malesef boyle yapcak bisey yok.

Yamaha temsili:

images

Parçaları tamir ettirin,
Her çizik için grenaj değiştirmek çok masraflı olur,
Motor gayet iyi görünüyor, 2700tl yi çöpe atmayın.

Hocam değişecek parçalar sadece çizikte değil sorun orada malesef işte. Örnek veriyorum kafa grenajının 6 cm lik parçası erimiş kopmuş, kuyruk ortadan delinmiş ortası yok, yan plastik grenajın ortası yok, çatlamış kopmuş. Tam böyle bakkal hesabı gibi kim nerden bulursa santimlik parçalar ortada yok delik delik.

Ben Parker : Büyük güç büyük sorumluluk getirir.

Ben parker kim ? Örümcek adamın amcası.

yamaha motordan değil de parçadan kazanıyor sanki.
motor hırsızlıklarını bie artma sebebi sektördeki bu parça pahalılığı. plastik aksamları sanayilerde tamir edildiğini biliyorum.

Motosikleti
'13 Inazuma
Hocam değişecek parçalar sadece çizikte değil sorun orada malesef işte. Örnek veriyorum kafa grenajının 6 cm lik parçası erimiş kopmuş, kuyruk ortadan delinmiş ortası yok, yan plastik grenajın ortası yok, çatlamış kopmuş. Tam böyle bakkal hesabı gibi kim nerden bulursa santimlik parçalar ortada yok delik delik.

sen onu iyi bi kaportacıya götür delikleri yamar. neredeyse 3000 lira yazık günah.

Eee konu bajaj olunca yerden yere vururlar bizde bilirdik japon almayi ama kalite tabi nede olsa plastik sen gene iyi kapatmissin 4000 tl cikardiklarini bilirim

öncelikle geçmiş olsn plastik kaynak la çözülebilir şeyler var neleri yapıyorlar onlarımı yapamıcaklar :) araştır bulursn düzgün bi yer yaptırırsn.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar