Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı

Hocam motosiklet ibrelerinin doğruluğu... malum, bu motorun GPS ile hızlanma ve son sürat videosu olsa ne güzel olurdu :mrgreen:

Not: bu arada resimlerde göründüğü kadarı ile tekerlere balans ayarı yapılmamış gibi görünüyor. Kendiniz de yapabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=9koGE_HrTJ8 Gerçi o yüksek süratte tekerler titreşimini hissedilirdi ama belki de şansınıza tekerlek ve jant tam denk gelmiştir balansa gerek kalmamıştır (bizim bir arabada olmuştu böyle, lastikleri değiştirttik balansa gerek kalmamıştı) :queen:

Motosiklet ibrelerinin doğruluğu derken ? Mondial drift desem eyvallah. Yamaha Mt 07 diyorum :)

Cafe racer projeleri harika sizinki de gayet profesyonelce ancak bence bu projelerde en büyük ironi çin malı ve yüksek ihtimal çok ömrü olmayan motosikletlerin tercih edilmesi.

En kötü bir cbf ya da ybr projesi olsa çok daha mantıklı olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çanakkale merkezde mi bu makine :) bakmaya gelcem :)

Biz Gelibolu'dayız her zaman bekleriz :cat:

Cafe racer projeleri harika sizinki de gayet profesyonelce ancak bence bu projelerde en büyük ironi çin malı ve yüksek ihtimal çok ömrü olmayan motosikletlerin tercih edilmesi.

En kötü bir cbf ya da ybr projesi olsa çok daha mantıklı olabilir.

Çinli motosikletlerin ömrü hususunda sayfalarca tartışıldı daha önce. Çinli bir motoru alıp Çinlilerin yaptığı kaynak-demir işçiliğinden tutun da kullandıkları malzemeye kadar her detayda iyileştirme yapılıp toplanan bir makine için takdiri motorculara bırakıyorum. :)

Motorumuzun ön ve arka camurluklarını tamamladıktan sonra yeni sahibi için görücüye çıkaracağız. :)

Kuru kafali sinyaller,akrep kuyruğu ayaklik birde agresif çamurlukla hayal ettim.Maşallah çok güzel olmuş aklima anasini boyayip babasina satan kayserili geldi o kadar farklı birşey cikarmissiniz tebrikler..

güzel görünüyor hocam elinize sağlık ama kurukafa olmalıydı abi :D

Al sana kuru kafa :D

Kuru-Kafa-%C3%87izimi-youtube.png

Nasıl gözüme çarptı bilmem ama arka fren kampanasına giden bir ucu ayak frenine bağlı ince bir metal var. O metal biraz eğik mi ? Yoksa bana mı öyle geldi ?

Nasıl gözüme çarptı bilmem ama arka fren kampanasına giden bir ucu ayak frenine bağlı ince bir metal var. O metal biraz eğik mi ? Yoksa bana mı öyle geldi ?

onun üzerinde fren teli var. O eğik. Hoş altında ki demir de eğik olsa bir şey olmaz. Maksadı kampananın dönmesini engellemek.

Valla elinize saglik fazlasiyla degmis emeklerinize on numara olmus da bunu simdi satmaya nasil kiyabiliyosunuz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araya XT600 girince çamurluklar haliyle gecikti. :)

Hocam helal olsun, bence blokta bosluk olmamali, butunlugu bozuyor, tasarim ogrencisi olarak benim gozume carpti, nacizane fikrim tabi

hadi hadi XT600'yı sallayın. Çok heycanlandım çalışın biraz :cherry: Harbiden çok güzel oldu.

abiler size tek kelime helal olsun TÜRKİYE de de böyle işler yapılabiliyor demek ki.:cat::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar