rahatlık kesinlikle çantaya yaslanabilmekten geliyorMerhaba Arkadaşlar,
2006 Honda CBR 600F den sonra MT-07 ABS ile aranıza katıldım.
600F şehir içi trafikte pek zevkli olmuyordu açıkçası.Hararet ve KG olarak biraz canımı sıktığı için değişikliğe gitme kararı almıştım.
Mt de beni cezbeden başta 2 silindir ve 700cc olması ,sonrasında görüntüsü ve torku 600F den sonra yine eğlenceli bir sürüş sağlayabileceğine inandığım için 2.el MT-07 ABS satın aldım.
Aşağıda yazacaklarımdan haberdar olarak aldım motoru ,kızmayın
Ses olarak pek bir ayırt ediciliği yok.Bende y.dışından custom egzoz aldım inşallah montaj aşamasını ve sesini video ile sizi dinleteceğim.
Çanta yakışmaz bu motora dense de benim hoşuma gidiyor.Sanki motoru daha kalıplı ve yüksek gösterdi.
Belki de 600F kullandığım için biraz devirli gidiyorum motorla onun için cam taktıracağım. Ayrıca egzoz geldiğinde bi kaç ekstra parça daha ekleticem motoruma.İlk ve son hali diye tekrar bir resim paylaşmayı düşünüyorum.
Şehir içinde MT-07 trafikte bile kullanmak zevk veriyor.Hafif olması ,anlık gaz tepkisi,hararet sıkıntısı olmayışı benim aradığım şeyler,bunlar için çok mantıklı bir motor bence.
Artçı için kabus olabilecek bir motor söylentileri başta beni çok korkuttu ama eşim şimdiye kadar hiç rahatsız olmadı. Trafikte ve uzun yolda hep beraberiz. Bu rahatlığının sebebi çantanın olması olabilir.
Şimdilik bu kadar , bu arada İstanbul beşiktaş civarında oturuyorum buluşup fikir alışverişi yapmayı çok isterim.
Allah kimseye kaza bela göstermesin inşallah.
O kadarda kötü değil..
Kendi motorumun arkasında 100 km molasız gittim.
Rahatsız edici bir durum ağrı, sızı olmuyor.
....
Ben mt07 yi artçılı kullandığımda gram zevk almamakla birlikte stimnin yolu bitse de insek diyorum...
Merhaba,
Motosiklet 3 4 metre sürüklendi ve artçı selesi kumaşının kenarında şöyle bir şey oluştu. Acaba aynı kumaştan bulmak mümkün olabilir mi? Komple sele değiştirsem orijinali 377 lira. Döşemeciye gittim biraz gerdiririz bira kapatırız dedi. O kumaştan yok ded. Geçici olarak yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada sadece orijinal döşemesini de sordu servis ama ayrıca yok dendi. Daha iyi bir çözüm önerisi sunan olur mu acaba?, ne yapabilirim? Teşekkürler
http://i.hizliresim.com/1vqr8Y.jpg
Tecrübeniz yeter mi yetmez mi bilemem ama uzun yola çok çıkmayacaksanız sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. İki sezon sadece İst. şehiriçi işe git gel ve gezmelerle geçirdim. 1 Kere motosikleti denemek için Şile yaptım. Evet zevkli miydi çok zevkliydi ama rüzgarı saymazsak. Bence uzun yol kısmı motosiklete değil de kullanıcıya kalıyor. 150 cc motosikletle dünyayı bir kaç kez dolaşan insanlar var...
Ben motosikleti sakin kullanırım diyenlerdenseniz bence mt07 pek buna uygun değil. Alt devirler dolu dolu olduğu için sakin kullandırtmıyor velet. MT07'ye ilk sahip olanlardanım iki sezonda 25.000 kmyi devirdim.
Tekere gelme konusuna şöyle değinmek istiyorum. Ben 150cc scooter tecrübemden sonra bu motosiklete sahip oldum daha bir kere tekere gelmedi, getirmedim, getiremedim, getirmek için de uğraşmadım. (İlk sahibi olduğum için rodaj benim hayatımı kurtardı).
Ben bu motosikleti artçılı kullanamadım, yapamadım, sevemedim aynı şekilde artçımda hiç memnun değildi...
Bunlar benim düşüncelerim![]()
Arkadaşlar merhaba,
Bu motoru almayı düşünüyorum yakın zamanda ama sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Daha öncesinde 5000 km scooter kullandım onun ardından sıfır cbr 250 alıp 30000 km yaptım ve maalesef geçtiğimiz pazar günü motosikletim çalındı. Tecrübelerim bunlar. Bu motosiklet sizce uygunmudur bana. Bunu soruyorum çünkü araştırıp yorumları okuduğumda torkunun yüksek olduğu tek tekere çabuk kaldığını falan gördüm. Ben bilmem tek tekere kalkdırmayı ve sevmemde açıkcası.
Kullanım şeklim ise yılda bir veya iki defa uzun yola cıkıyorum ortalama 1000-1500 km. Kalanı şehir içi kullanım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba Arkadaşlar,
600F şehir içi trafikte pek zevkli olmuyordu açıkçası.Hararet ve KG olarak biraz canımı sıktığı için değişikliğe gitme kararı almıştım.
Mt de beni cezbeden başta 2 silindir ve 700cc olması ,sonrasında görüntüsü ve torku 600F den sonra yine eğlenceli bir sürüş sağlayabileceğine inandığım için 2.el MT-07 ABS satın aldım.
Ses olarak pek bir ayırt ediciliği yok.Bende y.dışından custom egzoz aldım inşallah montaj aşamasını ve sesini video ile sizi dinleteceğim.
Çanta yakışmaz bu motora dense de benim hoşuma gidiyor.Sanki motoru daha kalıplı ve yüksek gösterdi.
Belki de 600F kullandığım için biraz devirli gidiyorum motorla onun için cam taktıracağım. Ayrıca egzoz geldiğinde bi kaç ekstra parça daha ekleticem motoruma.İlk ve son hali diye tekrar bir resim paylaşmayı düşünüyorum.
Şehir içinde MT-07 trafikte bile kullanmak zevk veriyor.Hafif olması ,anlık gaz tepkisi,hararet sıkıntısı olmayışı benim aradığım şeyler,bunlar için çok mantıklı bir motor bence.
Artçı için kabus olabilecek bir motor söylentileri başta beni çok korkuttu ama eşim şimdiye kadar hiç rahatsız olmadı. Trafikte ve uzun yolda hep beraberiz. Bu rahatlığının sebebi çantanın olması olabilir.
Şimdilik bu kadar , bu arada İstanbul beşiktaş civarında oturuyorum buluşup fikir alışverişi yapmayı çok isterim.
http://i.hizliresim.com/LAmdjG.jpg
http://i.hizliresim.com/rMnYGN.jpg
Merhaba Arkadaşlar,
[/url]
Arkadaşlar selamlar,
Bugün duran trafikte arabaların arasından yavaş yavaş giderken bir arkadaş yolun ortasında kapıyı üzerime açıverdi. Normalde her an biri kapıyı açacakmış gibi dikkatli giderim ama belki bu sefer ben daldım
Her neyse ön farın etrafındaki siyah plastik parçada ufak bir beyaz leke oldu. Boyası kalktı sanırım. Bu beyaz lekeyi giderebileceğim bir yöntem var mıdır bilir msisiniz? Yoksa nazarlık mı diyeceğiz?![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır ihmal ettiğim ve geçtiğimiz cuma geçirdiğim kazadan sonra kesinlikle almadığıma pişman olduğum aksiyon kamerasını almak için önerilerinize ihtiyacım var. marka model önerisinde bulunabilecek arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum.
yüzde 100 haklı olmama rağmen sevgili polis amcalara derdimi anlatamadım. sinir ve öfkeden eldivenlerimi yedim ama fayda etmedi.
kendini bilmez bir sürücü yüzünden hala öfkeliyim. sopayı alıp ağzını burnunu kırmak istiyorum.
bir motosiklet sürücüsü otobanda ( 4 şeritli yol ) bir arabaya tam orta göbekten nasıl girebilir bunu bir türlü ifade edemedim polis amcalara.
LÜTFEN BANA BİR KAMERA ÖNERİN
http://i.hizliresim.com/kBo1ym.jpg