Bizi ilgilendiren kısmı şu ki, bu devirle ilgili olarak:
Motor bağırmaya başlıyorsa vites büyütüyorsun; ölüyor gibi oluyorsa da vites küçültüyorsun.
Yapmazsan n'olur?
Vites büyütmezsen, hızı artmaz, bağırmaya devam eder, daha çok benzin yakar, ama daha hızlı gitmez. İleri aşamada motoru eline alabilirsin...
Vites küçültmezsen, stop etme riskin var, motoru yine yorup eline alma ihtimalin yine var. Yine daha çok benzin yakarsın.
Sonuçta, kulağınız seste olacak. Bebek gibi, kendi halinde oynuyorsa, mesele yok. N'oluyor dedirtiyorsa, ses, vitesinizi kontrol etmeniz gerekmektedir.
AEA, yanılmıyorsam Honda 125 CE modelinin tanıtımında devir göstergesinin olmamasını şöyle yorumluyordu: Gerek de yok; iki de bir göstergelere bakacağınıza yola önünüze bakın; kulağınızı sese verin...
Hatta, devir göstergesini, hız göstergesini, vites göstergesini bantlayın, öyle sürün diye de önerdiğini hatırlıyorum; yeni başlayanlar için...
Nedense devre ve vites göstergesine bakmaya alıştım; bundan vazgeçsem iyi olacak. Kawasaki'de mesela 250'liğinde vites göstergesi yok. TVS RTR'de de yok. (Gerçi bi dereden bi tepeden örnek vermiş gibi oldum da)...
Velhasıl, makine mühendisliği falan okumuyorsanız; kulağınızı sese verin ...
Öğrenmek yine de iyidir tabii; bu nedir diye...