smc-r 690 supermoto Almadan önce biraz konuşalım

Şu anda bunu da satıyorum :) Arazi dışında şöyle bir durum var, eğer kaliteli bir arazi lastiğiniz varsa yol lastiğine göre inanılmaz yumuşak hamurlu oluyor. Bende örneğin michelin ac-10 var. 4-5 bin km düz git lastik biter öyle söyleyeyim. Ve ''kuru'' zeminde inanılır gibi değil ama en az xt kadar dönebiliyor. Yüksek hızlarda ve fren altında stabilliği yol lastiği gibi olmuyor tabi.
Bir de şehir içinde her yere inip çıkılabiliyor, açıkçası sıkışık trafikte daha rahat bu yüzden. Ama satıyorum, bir şeyler eksik kaldı:)

Dikkat klx in amortisörleri ayar içerir**

Batuuu, bir eksiği tamamlarsın, başkası eksik kalır. O eksik de senin gibi apaçi adama çok koyar :)

Bak 2 örneğin var önünde. Dragstar alan Burak'ın dramı ve maxi scooter alan Yiğit'in dramı :mrgreen:

Hayırlısı ile diğer ay sonu alacağım. : )

Ömer sen Amerika'da mı yaşıyorsun burası Türkiye senede 2. tane satan motor al tabi :D evlat olur güle güle kullan :cat: Bu forumdaki senelerdir motor kullanan 1 milyon km aşkın tecrübesi olanlar bilmiyor sen smc-r süper kullanıp gezicen tabi tabii :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Parcalari yok ve bulabildikleriniz cok pahali, motosikletin kendisi gereksiz pahali, uzun yola gitmez, iki kisi gezilmez, ikinci eli hic yok kimseye satamazsin,ayrica hoplamak ziplamak guzel ama, suraya gideyim bir aksam yada bir haftasonu dediginizde zaman icinde eziyete donusuyor. Gercekten cok parasi olanlarin tamamen garajimda bulunsun keyif yapayim arada hobi icin kullanayim dedikleri bir motosiklet. Onun harici almak kesinlikle akil kari degil. Ha keyif derseniz arada caniniz cikip azitmak istediginde verdigi keyfi hicbir motosiklet veremez.

1 milyon km tecrübesi olana gitmez zaten, nereden baksan 20 senedir motor sürüyordur, kırklı yaşlarındadır bu kişi. Artık supermoto alıp holiganlık yapacak hali kalmamıştır, o yüzden motora gelip b.k atması normaldir :mrgreen:.

Kenarda 13299 euro olsa 600 cc SS yerine alacağım yegane motor kendisi.

Alınır tabiki,

Birebir olmasa da kuzeni sayabileceğimiz modeller geçti altımızdan!

690 Duke
690 Sm
690 Enduro

Mis tadından yenmez.....

Klx şehiriçinde çok keyifli oluyor ince ve büyük jantlar arabaların üstünden atlayası geliyor insanın malüm hafif de. Ama güç derseniz süslü şirinden hallice. Arazide yeter ona eyvallah da öyle bam güm kimsenin altından kalkamayacağı bir makina değil.
Ben de gücünden çok sıkılmıştım. Madem güçsüz bişe sürcem bari konforu olsun diyip sattım.

Hocam yakından takip ediyorum hayırlı olsun kazasız belasız ınsallah

güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanın :)
Teşekkürler
Hocam fotografa boğ bizi teslim aldiginda :)
Bol bol fotoğraf yüklerim : ) Şimdi plaka, Kasko, Sigorta işleri var 1 - 2 gün bayide kalması gerekicek :(
Hocam yakından takip ediyorum hayırlı olsun kazasız belasız ınsallah
Takipte kalın bundan sonra forumda supermoto ile güncel paylaşımlar gelicek : )

2cz65ci.jpg

Şeytanın Ducati Hypermotard 1100 EVO diye durttugu donemde böyle şeylerle bizi ölüme sürükleme be :D

Agbeyyy bi tur versene abeyyyy ::utangac:::sas::::crying::

Kardesim Eminonu tarafina yolun duserse gel bi cayimi ic ::sefereee

Hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler. :cat:

Kazasız belasız, güle güle kullan , bu piskoyu kullananlarda beyinde endorfin bayramı yaşatıyormuş aman fazla yüklenme:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayirli olsun,kendinize motosiklet, hayatiniz boyunca yapacaginiz en buyuk iyiligi ve en buyuk kotulugu yaptiniz.

İyilik kismi; Bu motosikletten Alacaginiz keyfi bir daha hic bir motosikletten alamayacaksiniz, emin olun H2R kullanmak bile bir insana bu kadar cok bir motosiklet keyfi vermez.

Kotu yonune gelince, alacaginiz keyif harici motosikket adina her yonden kendinize buyuk kotuluk ettiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar