2 Yıllık Misafir Sonunda üyelik Açtı :D Selamın Aleyküm

:flower::flower::flower::thumright:thumright:thumright

Düzcede yaşıyorum yaşım 19 adım mehmet :)

6.000 TL bütçem var orta yollu bir cbr 125, bajaj 200-150 ns km ve Yzf 125 arıyorum :)

Not: Bu fiyata tepki göstereceksiniz, biliyorum fakat elimde olan bu ve sizden 0 ayarında motorlar değil şöyle orta yollu çizikten (kırıktan değil) km den dolayı ucuza satacağınız ya da bildiğiniz motosiklet önerileri bekliyorum :)
Saygılar...

Cbr 125 veya Yzf 125 i bence elemelisin
Sırf SS görünüşlü makina diye o kadar parayı hak etmiyor.
Pulsar 200 gayet başarılı zaten iki yıldır misafir olunca bütün konuları okuduğunu varsayıyorum
Motosikletten önce ekipman almalisin ben motosiklete bütçe ayırdığım zaman ekipman hep eksik kalıyor en azından güzel bir kask mont pantolon ve kaliteli bir eldiven al
Yaşının genç olmasından dolayı tecrübenin pek olmadığını zannediyorum.
Ekipman önemli...!!

:) bu güne dek bende öyleydin ghost mode :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Cbr 125 veya Yzf 125 i bence elemelisin
Sırf SS görünüşlü makina diye o kadar parayı hak etmiyor.
Pulsar 200 gayet başarılı zaten iki yıldır misafir olunca bütün konuları okuduğunu varsayıyorum
Motosikletten önce ekipman almalisin ben motosiklete bütçe ayırdığım zaman ekipman hep eksik kalıyor en azından güzel bir kask mont pantolon ve kaliteli bir eldiven al
Yaşının genç olmasından dolayı tecrübenin pek olmadığını zannediyorum.
Ekipman önemli...!!

evet ekipmanın önemini biliyorum ve havalıda duruyor bencede hak etmiyorlar yzf hadi neyse.
hepsini okudum fakar 2014 model bajajlarda kronik hastalıklar var diye duydum ve güncelleme felan filan 150 ns almayı planlıyorum fakat 200 ns ile sağlam giriş yaptı hiç biri 200 ns etmez diğer bajajların diyorlar kullanıcı yorumları aklımı bulandırıyor çevremdeki motorcularda bajaj neymiş japondan şaşma stop ediyo diyolar hayırlısı :) tavsiyen nedir abi ? motoru alıyım 50 km yi geçmeden biraz sürerim sadece kask ile daha sonra venom mont ve dizlik alacağım montta bel koruması yok sırt var :) birde bellik tamamdır :)

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Sahibinden.com diye bir site var bilmem biliyor musun demek isterdim ki sonucta buraya bunu yazacak kadar zekaya sahip bir bireyin o siteyi de bildigini düşünüyorum. Bilmiyorsan da adresi www.sahibinden.com

Sahibinden.com diye bir site var bilmem biliyor musun demek isterdim ki sonucta buraya bunu yazacak kadar zekaya sahip bir bireyin o siteyi de bildigini düşünüyorum. Bilmiyorsan da adresi www.sahibinden.com

biliyorumda konuyla alakasını çözemedim abi sert uslubundanda anlaşılan beni anlamadığın yönündedir sahibindenden ilan linki atıyorum farkındaysan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar