Saat 15: 50 sıralarında çorlu istikameti hayabusa kazası ölümlü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TEM otoyolunda çorlu yakınlarında hayabusa kaza yapmış motor ve sürücüsü paramparça olmuş sürücü ile motosiklet arasındaki mesafe 1 buçuk km civarı imiş.SAAT: 15: 50
Oradan geçen arkadaşım haber verdi.

offf Allah rahmet eylesin...
bu işin kotu tarafı işte... haklı haksız dünya hali ve motosiklet sürücüsüyüz malesef bu tip seylere bi adım daha yakınız...

offf Allah rahmet eylesin...
bu işin kotu tarafı işte... haklı haksız dünya hali ve motosiklet sürücüsüyüz malesef bu tip seylere bi adım daha yakınız...

arada 1.5km varmış diyor. motor ne kaç km sürüklendi, sürücü kaç km sürüklendi? böyle şeylere yakın değiliz, bazı heyecan tutkunları kendini zorla yaklaştırıyor.

Allah Rahmet eylesin. umarım başkasının hayatına ya da sakatlanmasına sebep olmamıştır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvah eyvah haber çok sıcak sanırım interntte göremedim, çok dikkatli olalım arkadaşlar

Super Moderator
Allah rahmet eylesin.. Detaylar çıkar bir iki saate..

arada 1.5km varmış diyor. motor ne kaç km sürüklendi, sürücü kaç km sürüklendi? böyle şeylere yakın değiliz, bazı heyecan tutkunları kendini zorla yaklaştırıyor.

Allah Rahmet eylesin. umarım başkasının hayatına ya da sakatlanmasına sebep olmamıştır.

Yakınız arkadaşım yakınız,
50 ile de giderken herifin biri gelip biçtiği zaman gayet ölüme yakınız,
konu hayabusa hız vs değil, farkettiysen özellikle yazdım HAKLI YADA HAKSIZ
iyi okuyun öyle cevap verin...

Bir de bu ölüm haberlerin evet sürücü yüzde yüz hatalıda olabilir, bu senin kardeşin, oğlunda olabilir evet haksız diyip arkanı mı dönersin? olan olmuş rahmet dileyeceksin o kadar...
Başkasına da zarar vermişse ona rahmet edeceksin... ders alıcaksın veya bu dersi insanlara aktaracaksın,
burda şöle böle demeye gerek yok, konuyu da bilmiyorsun hız tutkunları diyosun... belki bi kamyonun bi yerine takıldı herif sürüklendi ya? nerden biliosun? yorum yapıosun...

Kaza haberlerine yorum yaparken empati kurun arkadaşlar lutfen...

Allah rahmet eylesin 1.5km sürüklendiyse hızı nekadardı acaba kanım dondu

Sti

Allah rahmet eylesin,hayabusaya binecek tecrubende olsa bu isin sakasinin olmadigini bir kere daha cok aci sekilde ogrendik. Aman dikkat arkadaslar,kaza bela sizlerden uzak tekeriniz her daim duz bassin.

Lastiği patlamis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar