Honda pcx ve Yamaha nmax hakkindaki goruslerinizi alabilir miyim ?

Bir abim motor alacak bu günlerde. Yanlış hatirlamiyorsam Honda pcx de ABS yok iken Yamaha nmax de ABS bulunuyor.
Fiyatını da göz önünde bulundurarak 2 motor hakkındaki goruslerinizi alabilir miyim ?

Nmax ın tek artısı abs.
Pcx de tek eksi arka fren kampana ama yağmurlu havada çok daha işime geliyor (benim). Başka bişey varsa cevaplarız

Kaşif efendi diye bir kanal var youtube da adam pcx kullanıyor ama yorumlarıda biri sorduğunda nmaxmı pcxmi diye kesinlikle nmax dedi. Nmaxın bi artısı daha var ara hızlanmaları baya iyi olduğunu söylüyorlar.

Alınacak motor yüksek oranda şehir içi ulaşımda kullanılacak.

Kaşif efendi diye bir kanal var youtube da adam pcx kullanıyor ama yorumlarıda biri sorduğunda nmaxmı pcxmi diye kesinlikle nmax dedi. Nmaxın bi artısı daha var ara hızlanmaları baya iyi olduğunu söylüyorlar.
Valla şu Antalya da 3 4 tane anca gördüm ama PCX den berberimde var marketcimde var kuruyemişcimde var nmax çıktıktan sonra aldılar. Yan yana koyunca biri aslan gibi diğeri çita gibi, şekil olarak. ABS şart.
Şunuda ekleyeyim hiç ışıkta falan yan yana gelmedik bi kalkış denk gelmedi sonucu bende merak ediyorum.

Valla şu Antalya da 3 4 tane anca gördüm ama PCX den berberimde var marketcimde var kuruyemişcimde var nmax çıktıktan sonra aldılar. Yan yana koyunca biri aslan gibi diğeri çita gibi, şekil olarak. ABS şart.
Şunuda ekleyeyim hiç ışıkta falan yan yana gelmedik bi kalkış denk gelmedi sonucu bende merak ediyorum.
Motosiklet günlüğü de inceledi bu nmaxi kendisinde yanlış hatırlamıyorsam pcx varmış sonra satıp xmax250 almış hala xmaxi kullanıyor ona göre ara hızlanmaları xmaxle kapışır şekilde olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar