Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Allah razi olsun sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Merhaba arkadaşlar
Gözümden büyük bir operasyon gecirdim dualarinizi eksik etmeyin.
Herkese selamlar, kazasiz belasiz surusler

Geçmiş olsun,Allah (C.C.) acil şifalar versin.

Kendi sorumu cevaplayayım..
Bugün motorumun belgelerini teslim aldım ve belgelerini inceledim uygunluk belgesinin arka yüzü alt kısmında çantalarının olduğu belirtiliyor ve 1+1 2 kişilik olduğu yazılıyor.
Yarın tescil için trafik'e gideceğim orada mutlak ikaz edip yazdırmayı deneyeceğim.

Evet arkadaşlar tescil işi tamamlandı.
Çantalar ruhsata yazıldı 16 plaka 265 tl ERGO sigortadan sigortada yapıldı plaka çıkarıldı ve sonunda bayiye gidip plakaları takıp motoru teslim aldım. Yağışlı bir havada motoru eve getirdik ve daha uzun km yapmak bile nasip olmadı. Kullandıkça göreceğiz bakalım....

Evet arkadaşlar tescil işi tamamlandı.
Çantalar ruhsata yazıldı 16 plaka 265 tl ERGO sigortadan sigortada yapıldı plaka çıkarıldı ve sonunda bayiye gidip plakaları takıp motoru teslim aldım. Yağışlı bir havada motoru eve getirdik ve daha uzun km yapmak bile nasip olmadı. Kullandıkça göreceğiz bakalım....

abi sigortaya kaç para ödedin bu motora ?

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun,güle güle kullanmanız dileklerimle.bu arada foto da bekliyoruz.

Allah razi olsun sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Merhaba arkadaşlar
Gözümden büyük bir operasyon gecirdim dualarinizi eksik etmeyin.
Herkese selamlar, kazasiz belasiz surusler

Çok geçmiş olsun.
Allah en kısa sürede şifalar versin inşallah.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar bende RX3 EVO kervanına bugün itibarı ile katıldım.sıfır/kırmızı aldım,plakayı çıkarttım ama henüz foto çekemedim.

fotolar gelsin beyler :king:

z5mWYO.jpg

GRvq5N.jpg

m6Pl48.jpg

E8Ylrz.jpg

j35JXL.jpg

21g7n2.jpg

2016 RX3 fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

13.000 gibi bir fiyat telaffuz ediliyor.

Arkadaşlar bir konuda bilgi rica edeceğim. Motorumu soğuk havalarda pek kullanmıyorum, kapı önünde duruyor. Özellikle yağmur yada kar yağdımı üstünü tente ile kapatıyorum . Ancak 1-2 hafta böyle bırakınca motor ik denemelerimde çalışmıyor , hiç elektrik gitmiyor. En son 2 haftadır tente altında duruyordu , bugün sürmek istedim ama hiç bir şekilde Kontağı çevirince tepki vermedi. Sebebi nedir acaba ?

odo

akü boşalmış olabilir yahut kutup başları oksitlenmiş olabilir. benim makina bir ay yerinden kımıldamadı iki sefer. ilk marşta aldı.

Adana İl Temsilcisi
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ALLAH hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Bu gün (28.02.2016) Burdur Yeşilova salda gölünde bi rx3 gördüm bide yanında cruiser tarzı bi motor vardı buradamı acaba o arkadaş yanına gelmek istedim ama müsait olamadım :D

Adana İl Temsilcisi
rodaj çalışmaları başladı,dün ekibimizle bir piknik düzenlemiştik,oradan 2 kare.

Piyasaya baktığımda diğer marka ve modeller gerçekten aldı başını gidiyor.

Mondial mh drift ve hyosung gv250 den sonra sanırım bu motoru alacağım. Gezmeyi seviyorum ve bana da uzun yol için enduro gerekli. Evet enduro seçeneği çok hatta oncelerden transalp.. dl650 veya xt660z falan düşünüyordum ama şuan o makineler beni maddi olarak beni aşar. Tamam para verip alırım ama bakim vs derken maddi olarak yorar insani.. O yuzden 250 cc bizler için ideal diye düşünüyorum. ilk çıktığı günden beri takip ediyorum. Bakalım şu işlerim yoluna girsin daha sonra eğer doğruysa iyileştirilmiş geliştirilmiş olan sıfır 2016 modelini almayı düşünüyorum. Çünkü gerçekten diğer sıfır japon vs. modellerde çıplak motor çok para ve 2.el piyasada adamlar neredeyse motorun tekerinin üzerindeki tozun bile parasını alacak tipler var. En azindan bu motorda ufak tefek aksesuarlar var.. Millet cantalara laf ediyor ve etmeye devam ediyor ama bmw nin 1200cc motorunda bile fabrika çıkışlı bu tip çantalardan var.

Neyse hayırlısı gönlüm rx3 evo dan yana ama eğer başka birşey denk gelirse nasip kısmet işi diyelim

Herkesin tekeri düz bassın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar