Ben michelin pilot street aldım 4bin stok ile kullandıktan sonra iyikide almışım dedim motoruma bakış açım değişti güvenim arttı gerçekten çok fark ediyor 2 kere ön teker bırakması yüzünden kaza atlattım 3. Den sonra kafaya koydum ve değiştirdim. Şimdi kalkıp mıcırlı yolda yada toprak dökülmüş tol gibi yollar dışında bastın mı duruyor tedirgin etmiyor. O kadar hiç zorlamadim ama stopie yapmak istesen güzel asfaltta yaparsın. Ama irc ler illa ki belli bir sınırdan sonra kayıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Maddi durumunuz iyi ise gidim direk rosso 2 alın pilot streetten biraz daha pahali ama daha iyi bir lastik tereddüt etmeyin kendi Güvenliğinize yatırım yapıyorsunuz çünkü.
valla çok güzel söylemişsiniz ama sigortasıydı, bakımıydı belimi büktü. Lastik fiyatları da uçmuş gerçekten. Öncelikle IRC kuru zeminde sıkıntı çıkartır mı? Zaten yağmurda-yaşta binmeyi düşünmüyorum. Bir de son olarak şimdilik arka lastiği değiştirsem, sonuç olarak güç arka lastikten geliyor. nasıl olur?
pilot street ile diablo rosso'lar arasında 100.- TL oynuyor bu arada.