- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.24 yaşında sabah işine giden akşama evine gelen birisiyim. Hemen hemen 15 yaşımdan bu yana motorsiklet ile haşır neşirim .Çin malı bi motorsikletim var(125cc) bana işe gelip gitmem için yetiyor ama bu güne kadar hep apaçi takıldık gerçek bi motrcu olamadık 6 aydır içimde bir hevestirki gitti gidiyor artık ekipmanlarımı takıp motorumu alıp öyle cıkmak istiyrum bunuda yeni bir motor ile yapmayı düşünüyorum.ama yeni alacağım motorumun nasıl bi model nasıl bi tip olacağını bi türlü karar veremedm bi gün cruiser bakıyorum bi gün cross bakıyorum bi gün enduro bakıyorum supersport derken kafam iyice karıştı gitti.hergün 100lerce video izliyorum 6 aydır her an kafamın içinde bu motor sevdası cıkmak bilmiyor ama güzelde birşey
sizce ben ne seviyorum ? burası küçük bi ilçe trafik desen yok çok güzel bi yer dağı taşı bol,uzun yol max 250km yaparım,250 cc yeterli çin japon fark etmez. çin motorumla 30bin km deyim.yüksek süratleri sevmem süper sport da fazla gözüm yok .İnşallah size kendimi anlatabilmişimdir bu arada ben burada sadece ne tarz alabilrim bunu öğrenmek istiyorum tabiki motor tavsiyeside yapabilrsiniz bütcem 8 9 bin civarı baya bi uzattık kısacası ben ne seviyorum hangi tarz seviyorum lütfen yardım. tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin hiç birinize herşey gönlünüzce olsun.