- Konu Yazar
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Bu arada KTM ailesine hoş geldin![]()
çok teşekkürler hoşbuldkk
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Bu arada KTM ailesine hoş geldin![]()
olabilir abs si vardı eh diyorum yoksa hayatta ktm demem hem tipi hemde o absürt pahalılığıR25 hertürlü yer bunu her klassmanda
![]()
Absürt pahalılığı mı? Adam 16250-TL'ye ABS'li, kaydırmalı debriyajlı, Diablo Rosso 2'li, her yerinden kalite akan, tüy kadar hafif olan ve çok az yakan, bastı mı doğru düzgün giden, kıçı başı oynamayan bir motosiklet almış, onun yerine 15250 verip ABS'siz, kaydırmalı debriyajsız, naylon lastikli, çok yakan, ayrıca kalite olarak o segmentte KTM'den daha kötü olan R25'mi alsaymış? Tercih meselesi, ama arada bir absürtlük varsa bence o absürtlük r25'e ait...(Tümü şahsi fikirlerim, R25'i sevmediğimden değil ama kabul edelim ki KTM bir tık daha iyi)
ayrıca kalite olarak o segmentte KTM'den daha kötü olan R25'mi alsaymış? Tercih meselesi, ama arada bir absürtlük varsa bence o absürtlük r25'e ait...(Tümü şahsi fikirlerim, R25'i sevmediğimden değil ama kabul edelim ki KTM bir tık daha iyi)
Absürt pahalılığı mı? Adam 16250-TL'ye ABS'li, kaydırmalı debriyajlı, Diablo Rosso 2'li, her yerinden kalite akan, tüy kadar hafif olan ve çok az yakan, bastı mı doğru düzgün giden, kıçı başı oynamayan bir motosiklet almış, onun yerine 15250 verip ABS'siz, kaydırmalı debriyajsız, naylon lastikli, çok yakan, ayrıca kalite olarak o segmentte KTM'den daha kötü olan R25'mi alsaymış? Tercih meselesi, ama arada bir absürtlük varsa bence o absürtlük r25'e ait...(Tümü şahsi fikirlerim, R25'i sevmediğimden değil ama kabul edelim ki KTM bir tık daha iyi)
cok tesekkurler ablacim aynisini yasadim desemR25 arti yonleri farkli ktm250 arti yonleri farkli iyi kotu insanin kullanimina gire değişir.
Silindir farki,
Sele farki
Sele yukseklik farki
Viraj almada ki motorun rahatligi
Marka farkliligi
Uzun sure kullanimda titreşim farki
Motor blog olduğu gibi ses farki
Lastik farki
Bile insanı farklı karara yonlendirebilir...
Ktm kullanmis biri olarak ayni anda r25 bakip satis kalitesindeki ilgisizlikten ktmrc200 dönmus biriyim.. buda benim bakis acimdi.. super ktm servis ile iyiki ktm aldim bile dedim.. viraj almasini su anki kawada tam bulamadım sanki
Kawa 300 de en cok oh dedigim evet abi sele rahat popoma batmiorayaklarim yere
degiyooor
Gokbeeeerkkkkk hayirli olsun kardesimm
Gule gule kazasiz belasiz ins kullanmayi nasip etsin...
Hayirli olsun Ekipmanlari bir an önce tamamlamam dileğiyle
hayırlı olsun.
ktm nin 600 lük bi ss modeli olsa da bende alsam![]()
tesekkurler var diye biliyorum 2 silindirli bir 700 ccli ss vardi yanlis hatirlamiyorsam
ducati ile karıştırıyor olabilirsin
eğer varsa da türkiye de yok sanırım, ben bulamadım sitede![]()
Çok yakışıklı motor Allah kaza bela vermesin
Güle güle kullanın inşallah, darısı başıma![]()
r125 kullanıyorum ben de ktm rc 250 yi deli gibi araştırıyorumçok tatlı ve gayet yeterli bir motosiklet.hiç kullanma sansım olmadı teknik verilerini, ivmelenme vs pek bilmiyorum muhtemelen resimde göründüğünden daha güzeldir canlısı.. güle güle kullanın.. r25 in bazı parçaları estetikten çok yoksun olmuş. r125 bile daha estetik ve parçaları daha kaliteli r25 e göre