600RR Çevirme ve Fren.

Aynı durum manisa da olsa polis kesin üstüne atlayıp seni düşürürdü.:queen:

Aşırı hızlı olduğun çok belli olduğu halde polis insafa gelmiş geç demiş hadi yine iyisin :cherry: Yani uğraşmak istese araç kamerasından delil olarak bir kopya alıp çok güzel ceza yazardı.

Asayiş bunlar uyuşturucu araması yapıyorlar arkadaki arabada o yüzden bıraktılar sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sehir icinde nasil gidiyorsun oyle, Allah korusun umarim bir gun taziye mesajlarin yazilmaz buraya.

apaçiliği ile övünen arkadaş. Umarım birgün, bir çocuğa, kadına ya da kediye köpeğe çarpmazsın...

Ben apaçilik bir durum göremedim.

Stoppie'ye kalkıp memura bi öpücük kondursan süper olurdu ama :queen::santa:::xs22::::facepalm::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600cc spor motoriklet kullanan genclere hastanelerde "gelecegin organ donoru" diyorlar. Cok aci bir tabir.

Gecenlerde motorsiklet kullandigimi ogrenen bir doktor arkadas "Yapma ya. Daha dun nakil yaptim birinden" dediydi. 3 gun once basima geldi.

600cc spor motoriklet kullanan genclere hastanelerde "gelecegin organ donoru" diyorlar. Cok aci bir tabir.

Gecenlerde motorsiklet kullandigimi ogrenen bir doktor arkadas "Yapma ya. Daha dun nakil yaptim birinden" dediydi. 3 gun once basima geldi.

Doğrudur genç,yaşlı fark etmez. Bu motosikletlerin ruhunda hız ve risk var. Sakin kullanmak istesende pek mümkün olmuyor. Araba sürdüğümde gaza basasım bile gelmiyor, tarzında o yok.

R serisi alıpta 70 ile gitmek..
Yabancı forumda bir sığır okumuştum
Biri soruyor top speed diye
Cevaba bakın
3 yıldır motora biniyor ve
Hız sınırı 50-60 mil olduğu için hiç sürat yapamıyorum.
Millet yarılmış tabi smile küfür vs.. :)

bişey olur diye 20-30 la sağdan sağdan gitsin bencede

yoo böyle makas atarak gazlıyarak gitmesinde ve bunu afişe etmesinde sorun yok, ayrıca alıntı yaptığınız cümleyi 100 defa falan okuyun orada 20-30 la sağdan gitsin yazıyor mu ?
Kanuni sınırlar içinde kimseye zarar vermeden gidebilir.

yoo böyle makas atarak gazlıyarak gitmesinde ve bunu afişe etmesinde sorun yok, ayrıca alıntı yaptığınız cümleyi 100 defa falan okuyun orada 20-30 la sağdan gitsin yazıyor mu ?
Kanuni sınırlar içinde kimseye zarar vermeden gidebilir.

kaö defa ktm 390 dışında yüksek cc motor kullandınız?

Evet bende kaza oncesinde bu sekilde kullaniyodum... eski halimi hatirladim simdi... sole bi yere yapisinca geçio hepsi...

kaö defa ktm 390 dışında yüksek cc motor kullandınız?

he diyorsunuz ki yüksek cc motor kullananlar kanuni sınırları aşarak istediği hızda gidebilir. eğer böyle diyorsanız benim size söyleyecek başka bir sözüm yok. Ama derseniz ki 4 silindirli makine yavaş gidince bacakları pişirir, hararet yapar vb. Vay be 600 rr ile demek ki bunun yüzünden yavaş gidilemiyormuş deyip size hak vermem gerekiyor değil mi ? :)

İnsanların avatarları altında yazan motosiklet modeline göre mi yazdıklarına kıymet veriliyor ? Hayabusam olsaydı bana bunu yazacak mıydınız ? Ya da hayabusam olsaydı yapılan apaçiliklere hak mı vermeliydim ? Videoda adam az daha polis memurunu biçecekti. Burası özgür bir platform isteyen istediği videoyu yayınlamakta, motosikletinin markası modeli ne olursa olsun isteyen de altına istediği yorumu yazmakta özgür.

o makinedeki sıkıntı egzozundan çıkan ses, o sesi kısmak gerekir ozaman gaza gelmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar