Bir KASK aldım tüm hayatım değişti&Buğusuz Marushin

mete_han abicim özel msj attım sana okumadınmı?cevap bekliyorum

Sayın apilerim aplalarım tüm motoseverler...Uyandırma servisiniz Bezgin Bekir Mete Handros emrinizdedir...ama 7 den sonra hizmet veremiyorum...:p

neyse gelelim konuya...şimdi ben aksesuardan yana pek bahtsız ve cimri bir adamımdır beni tanıyanlar bilir...kafayı gözü kırmadan ölmeden :pmümkün değil ben bu paraları kaska poka püsüre vermem...e abi kaskımız MAX çin malı...kafa kocaman olunca bende napim bulamıyodum kafa bedenimi...en son vizör plastiğimi 8 liraya almıştım onada ağlamıştım...:queen:

bişey alırken hep evladımı düşünürüm...:pulan kızıma bu parayla şunu bunu alırdım diye dertlenirim hep...bu yüzden pek para harcamam...:p

benim bi kanka var..ERAY...tekay moto sahabıdır kendileri...2 yıldan beri özellikle MD den tanışırız...az bıçık el ensemiz vardır...:p yenikapıda tükkanı...neyse bi gün msnde dedimki abi böyle böyle...ulan gel hem çayımı iç hem sana göre bi mal var dedi...

neyse bide gittim hemen gözüme bi model çarptı işte bu dedim hemen atladım...kafayada tam uymuştu ki şaşırdım...ben anlamam agalar kask makstan...

:p:bounce::cat:149 auro fiyat çektiler...indirim istemedim...istememde...neyse o kardeşim dedim...dostluk başka ticaret başka...kimse kusura bakmasın...:bounce:özellikleri şu...

3 hava kanalı var...
2 kafada bir çenede...
tak çıkar vizör var...
her renk vizör var...
buğu yok çizilme asla yapmıyor ki...ben paranoyak bir adamım...çizildimi tüm gün stres olurdum...:queen:
yanaklıkları ve ayrıca içi komple çıkabiliyor ve yıkanabiliyor:)ki ben çok terliyom lazımdı bak...

heeeee...buğu yapmayan kask arayanlar SCUHUBERT(400 euro):farao: alabilirler...:queen::queen::queen:

bide Suomy extrem serisinde bulursun ki oda tuzlu(790 aurooocuk cük..)...:bounce::farao:

valla buğu olayına takıldım ben...bu fiyata Maruşin alınır bence...duymayan kalmasın ...bide şu var ki bu kask benim adam gibi ilk kaskım...ben adam olcam bu ful koruma hususunda ama kimse görmicek...:p

aha mal bu...ben değilim ha kask...:pGörmemişin bi kaskı olmuş...:cherry:

panda01ip1.jpg

panda02jy2.jpg

abilerim aplalarım...benim kask yoldaymış geliyomuş...Eray ağolsun bana özel ayılar için özel üretilmiş Maruşin getirtiyor...şimdi kask takınca dünyayla ilişkim kopuyordu...hatta oksijen azlığından iyice salak bir herif olmuştum...ama sağolsun Eray (fazlada kullanmamıştım işin aslı)...geri aldı ve kafatasıma uygun olan bedeni getirtiyor...o mat siyah olacak...bilgi vereyimde gezilerde falan neden mavi eski kaskımı taktığım konusunda fırıldak çevirdiğim imajı uyanmasın kimsede...reklam olayı falan sanmayın yani...:p:wiinkk:

ya marush,n olsun nolan olsun bi kaskım olsa ne güzel olurdu dimi ama.şimdi sitede 250 kişi olsa hepsi sevabına 1 avro verse. kral gibi nolan alırım. mete abi sevindir şu yavru pandayı....

abısı hayırlı olsun gercekten kalıte farkı cok var aynı kötubı arabadan cok luks bı arabaya bınmıs kadar fark edıyor kazasız belasız surusler yerı gormez ınsallah

mete_han abicim özel msj attım sana okumadınmı?cevap bekliyorum

valla bunları okumamış cevapda yazmamışım...2 ay sonra baktım valla...sorry abimler...:pale:

Son düzenleme:
caberg marka kaskım var yazın vizor açık gezdiğimden sorun yaşamadım ama kışın indirmeye başlayınca buğu yapıyor sanırım havalandırması iyi değil sprey felan sürerek bunu engelleyebilr miyim ? marushinler in fiyatları ortada !

Mete abi hayırlı olsun, yalnız çizik konusunda biraz sıkıntılısın ama kıyıköye giderken nası yatırdın canım motoru çimenlere hala aklıma geldikçe gülerim abi ya :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sakın güncellemeyin :p

lan metehan gittin ama gene kopardın :) nasıl görmemişim bu başlığı :cherry:

Selamun Aleykum dostlar...

yeni konu açıp başınızı ağrıtmak istemedim...

2007 de aldığım bu M400 kaskı 9 yıldan sonra artık son nefesini verene kadar kullandım...yani aslında yine sağlamdı da bir çene kısmının bağlantı yerinin vidası kasktan ayrıldı...plastikle vida bağlantısı çıkınca kullanamaz oldum 1 haftadır yazlık Maruşinle takılıyodum neredeyse hasta olacaktım soğuğa dek geldik tabi mevsimsel olarak...

Eray Tekaydan tekrar bir M400 aldım...Maruşin beyler Japon malıdır..orjinal japon ve 58 yıllık bir firmadır...

para sizin Nolan..Shoeı..Arai vs markalara verecek paranız çoksa siz bilirsiniz...

ama ucuza kaliteyi almak isterseniz buyurun size orjinal Japon Kaskı...

http://www.marushin.yamato.com.ua/pages/downloads/catalogue/Marushin_Catalogue_2008.pdf

1000 lirayı geçmez hiç bir modeli...ama marka olan kasklar 1500-2500 arası bayılırsınız...ben en düşüğü kullanıyorum kaza bela hor kullanım bir keresinde kaska degaj bile yaptım resmen 9 yıl direndi kask bana...:queen:

reklam diyebilirsiniz belki ama ben sizin paranızın ota .oka yüksek kura gitmesini istemem...ya argadaşlar bir Samura 777 modeli var Sharp 5 yıldız ve 600 lira...

bakın videosuna adam çekiçle girişiyor kıramıyor kaskı...

https://www.youtube.com/watch?v=9LfEFhBelTY

Maruşin üretimle alakalı bilgi burada..58 yıllık Japon firması yan sanayi yok çayna yok bana güvenmiyosanız Japonlara güvenin...

http://www.marushin.yamato.com.ua/pages/downloads/catalogue/Marushin_Catalogue_2008.pdf

ama üst segmentdeki kasklar için bişey diyemiycem tabi şimdi haybeye malı övmeyelim..çıktığımız hızlarda belli...ama bir deneyin...600 liraya samura 777 nx sahrp 5 yıldız ..1500 liralık Shoeıden önce bir denemk gerekmez mi...

bu 2013 de aldığım yazlık model...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/118434-yine-yeni-yeniden-marushin-aldim.html

.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

bu da 9 yıllık kaskımın artık cam verdiği nokta...

kendime bakıyorum ve diyorum ki geldi yine tipini öptüğüm :) gülmek bana yakışmıyo agalar napam..:p

Saglikla kullanasin kac gram geliyor birde ses durumu nasil ,bugu cami varmi mete kardesim

Saglikla kullanasin kac gram geliyor birde ses durumu nasil ,bugu cami varmi mete kardesim

usta 1600 gram benimki Maruşinin en dip en taka en düşük modeli ama yine kralıyla kapışır...:p ben üst modelleri tavsiye ederim...

bu arada 2007 de bu konuyu açarken ilk adam gibi kaskımı almışım ondan biraz heyecan yapışım ben bile gülüyorum o tarihlerdeki mesajlarımı okuyunca..ama ortam daha sıcaktı..şimdi o dönem üye olanların kendi aralarında samimiyeti başka...ilk kaskımı nasıl aldığımı bile hatırlamıyorum yazlık bir COX du...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

abicim bende aksesuar ekipman kültürü yok...doğuştan ameleyim sanki...bir türlü bilinçlenemiyorum...yarım kask yazlık mont ve cızma.. :p buyur burdan yak..o yüzden kimseye ne akıl veriyorum ne tavsiye...kendi halimde takılıyorum....:queen:

Allah da beni böyle yaratmış kafayı gözü kırmadan inşallah aklım başıma gelmez...

Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan kazasız belasız inşallah. Umarım en erken 2025 yılında yine bu konunun altında yeni kaskını paylaşırsın bizimle :queen::queen::rendeer:

Mesajlari okurken istemsizce gulumsed abi alem adamsin :) kazssiz belasiz kulla ins :)

yeni kaskini güzel günlerde kullan birader... arkadaki sarı motoru senmi kullaniyordun :) sarı çizmeler sarı mont güzel kombine olmuş :)

Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan kazasız belasız inşallah. Umarım en erken 2025 yılında yine bu konunun altında yeni kaskını paylaşırsın bizimle :queen::queen::rendeer:

inşallah aga...:rendeer:

Mesajlari okurken istemsizce gulumsed abi alem adamsin :) kazssiz belasiz kulla ins :)

ben aynı ben aga..hayata gülüp geçicen...:king:

yeni kaskini güzel günlerde kullan birader... arkadaki sarı motoru senmi kullaniyordun :) sarı çizmeler sarı mont güzel kombine olmuş :)

eyvallah dostlar...Hayabusa benim için bisiklet gibi bir makina...ama göbek olduğundan bende rahat süremiyorum...emanet makinanın havasını atmak istemiyorum bişey demeyim o yüzden :) renk kombinasyonu açısından göze hitap ediyor ama :p

2007 d ekonu açıyorum aynı kaskın yenisini 2016 da alıyorum...aynı kişiden..bu benim için istikrardır beyler...ve öneml bir detay...gelenekciyim..diz örtüm en az 9 yıllık...elciğim vesaire ...motorumu ve ekipmanlarımı 5 yıldan az olmamak kaydıyla koruyup kolluyorum ...takıntı veya mal kıymeti bilen biri ne derseniz deyin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni kaskınız hayırlı olsun gerçekten güzel bir kask japon olması güven verir güle güle kullanın.

Adamın yakınında dolanmayın,allah korusun sendeler üstünüze düşer.Yazık olur gençliğinize :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar