Merhaba forumdaşlar şuan çok kötü birşeyin içindeyim 8 aydır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var.
Motosiklet hastalığım olduğunu biliyor heryerde motosiklet resimleri felan var işte sorun yoktu aramızda
fakat ben bugün motosiklet alacağım dediğim zaman acayip bir sert tepkiyle karşılaştım hayır son zamanlarda kazalar arttı ölürsen ben naparım vs vs gibi anne serzenişleri işte.
Şimdi diyorum benim hobim bu zevk işi ekipmanım tam olacak eğer hayallerime engel olursan eğrelti otundan farkım olmaz bırak anı yaşayayım vs diyorum aldığım tepki "öyle oldu yani beyfendi ben sana engel oluyorum tamam engel olmayacak birini bul o zaman." dedi yani anlıyacağınız tribin kralını yedim işin içinden çıkamıyorum buda bana karşı sevgisini kullanıyor işte ben hayalimde sadece sen varken senin nasıl motosiklet olur tabiki ben seviyorum sen benim gibi sevmeni beklemek saçma vs vs gibi kamyon yüküyle trip yedim.
Neyse işte alacağım ekipmanları gösterdim fiyatını gösterdim felan ama nuh diyor peygamber demiyor abi dedirtemedim al bin diye ya kafayı yiyeceğim.
Ölecek olsam arabaylada ölürüm,yolda yürürkende ölürüm vs gibi saydım olsun motosiklete binme ölme riskin daha fazla biz işimizi garantiye alalım vs dedi şuan sinirlerim tepemde yani aileyi ikna ettik bütün zorluğu geçtik çat karşımıza yeni bir sorun çıktı evet abilerim sizden istediğim yardım ne şekilde izin alırım nasıl kaçarım bu işten bi yardım edin!
Sen bu yazıyı ve buraya yazılan yorumları kız arkadaşına okuttun mu ? Eğer okutmadıysan okutma zaten çünkü o senden ayrılır...
Herhalde motoru seç diyen arkadaşlar " elizabeth " ile evli yada sevgili ki bu kadar rahatça motor diyorlar. (ciddi anlamda söyleyenler geyik yapanlar değil )
Burada atıp tutmak kolay acaba ciddi düşündüğü yada gerçekten çok sevdiği , değer verdiği bir insan bunu kendisine sorduğunda ne diyecek çok merak ediyorum.
Benimde kız arkadaşım var evli gibiyiz zaten hatta buradan tanıyan insanlarda var kendisini. Motoru çok sevdiği söylenemez fakat her zaman arkamdadır. Gezerizde , tozarızda mutludur bundan ama bayılmıyor. Araba ile gidelim der ve ben araba ile giderim. Çünkü o insan benim için önemli , değerli...
Ben tenere kullanıyorum. Evet zaten her zaman enduro motor ilk tercihimdi çünkü ben onları seviyorum.
Başka bir açıdanda bakalım. Ben ss çok seviyorum diyelim fakat ss ile uzun yola gidemezsin konforlu değildir. Fakat kız arkadaşım ile yola gidicem , gezicem tozucam ve oda rahat etmeli. İşte böyle bir durumum olsaydı düşünmeden gider enduro alırdım yine yada bütçem el veriyorsa hem ss alırdım hem enduro alırdım o ayrı. Bunun canlı bir örneği arkadaşımda var. Kendisi naked seviyor fakat naked ile uzun yol , artçı vs pek hoş olmadığı için uzun yollarda kullandığı maxiscooter var... Bu motoru sadece eşi rahat etsin diye aldı... Bütçesi 2 tane motor almaya uygun eğer olmasaydı ya maxiscooter yada enduro alırdı ve eşini rahat ettirirdi...
Motoru seçtim mutluyum diyorlar ya hani , onlar kız arkadaşları ile bir yolculuk yapsınlar bakalım şuan ki mutlulukları ile bundan alacakları zevkin vereceği mutluluğu kıyaslayabilecekler mi o zaman görürüz.
Evet motoru ulaşım yada iş amaçlı kullanmıyorsak bu bir hobidir. Hobi olarak bunu yapan insan kısıtlanmak istenmez , ben mi o mu sorusu yanlıştırda fakat bunun yavaş yavaş alıştırma taktikleri vardır. Karşındakine video izleterek , kıyafet göstererek değildir bu. Video izletiyorsun ya hadi kaza videosuda izletsene bak neler oluyor...
Yavaş yavaş sevdirirsin ama zamanla... Motor kullanan arkadaşların abilerin vs vardır ama bunlar apaçiler değildir !!! Bu insanlar ile buluşursunuz onların sevgilileri , eşleride gelir güzel bir ortam vardır ve zamanla kız arkadaşında sever bunu...
Ayrıca kızın beynini yeme motor motor motor diye daha çok ters teper...
Emin ol sabırlı olursan hem 8 aylık çok değerli kız arkadaşın ile mutlu olursun hemde sevdiğin motorun ile...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
ne hakla seni seçim yapmaya zorlayabiliyor ? yok öyle bir dünya iyi niyetle seni düşündüğü için söylüyordur tabiki ama kaza dediği şey otobüstede başına gelebilir arabadada motosiklettede bisiklettede fazla vesvese yapmasın ve sen bildiğin yolda git neyi seviyorsan onu yap
Senin kız arkadaşın var mı ? Yaş kaçtı bu arada ? Başkasının kız arkadaşına vesvese yapmasın gibi bir kelimeyi nasıl kullanabiliyorsun çok merak ettim...
Eğer yaşın yetmiyor ise ben sana çok farklı dünyalar gösterebilirim hemde gerçek hayatlardan... seçim yapmak yada yapmak zorunda kaldığın dünyalar hemde...
Umarım birisi karşına çıkar onu çok seversin ve o zaman biriside sana neyi seviyorsan git onu yap der ama hata yaparsın pişman olursun...
Bir ihtimal hayatını 2 kişilik yaşamaya ve düşünmeye başlarsın işte o zaman bu dediğimide anlarsın...
Sağlıcakla kal