Barkın'dan bazı firma ve modellere hatırladığım inciler (bire bir olmasa da mealen ve çok yaklaşık olarak):
"Bu NC serisi gitmiyor abi. Laterna.. Ses var, hacim var ama gidiş yok. Boynunu virajlarda Küçük Emrah gibi büküyo, çok garibanlaşıyo virajlarda."
"BMW'nin böyle Allah çarpmış bir asimetrikliği, gözüne mil çekilmiş ucube ön tasarımı fiks. Bavyeralı tasarım işinde çirkinlikte inat eder."
"Piyanocunun MT-07'si şehir içinde çok eğlenceli. Ama pistte resmen korku filmi. Altımızdan halı çekilmiş gibi Allah'a emanet girdik bütün virajlara. Çok fena.."
"Abi bu Vespa'nın adı var da amortisör, sürüş konforu, güvende hissettirme yok. Langir lingir aletler. Çok para o aletler. 200lük scooter'a hiç hak etmediği paraları istiyorlar bence. Adına. Yersen.."
"Teletubi, şişko uzaylı eski Er-6'lar. Hakikaten hiç hoşlanmadığım bir tasarım. Kawasaki Türkiye'de de fiyatlar kol böreği. O fiyatlarla çok zor be abi..."
"Mondial, kundial alana bi şey diyemem ama ben uzak dururum arkadaş. Çinli'ye kafadan karşıyım şahsen. Çünkü arada iyi çıkar mı diye yazı tura atmalık bir durum yok bence. Geneli çok fena."
Şimdi bir Pulsar NS sahibi olarak sorayım ey Kuralkan;
Elin BMW'sinin, Honda'sının, Vespa'sının, Kawasaki'sinin, Yamaha'sının başı kel mi? Adamlara da neler söylüyor, neler yardırıyor yeri geldikçe senin gibi avukatla ihtarname gönderip kendini rezil etmiyorlar bildiğim kadarıyla.
Aç BBC'de Top Gear'i izle. Jeremy Clarkson falan neler giydiriyor dünyanın en büyük otomotiv devlerine. Abartı, espri bu tarz programların özünde var. Adam bir yerinden de uydurmamış. Tüm forumlarda ön jantı kırılan ya da parçalanan Bajaj'larla ilgili pek çok görsel, haber paylaşıldı Barkın'ın da programında koyduğu gibi.
Adam elindeki verilerden haberlerden abartılı olarak bahsettiyse avukatla ihtarname falan gönderip terbiye mi edicen? Ulan barkın'ın kankası Fuat Domaniç, benim de hocam olan Türkiye'nin en önemli hukuk profesörlerinden Hayri Domaniç rahmetlinin oğlu. Pek çok akademisyen, holding avukatı ne kankaları var o ekibin.
Size söyleyeyim bu tavrınızdan bir cacık olmaz, rezil olduğunuzla kalırsınız. Camiada bu denli faydalı işler yapan ve etkin bir adama bir yetkilinizle ulaşıp bir nezaket ziyareti yapsanız, RS200'ü denemesini rica edip kendi elinizdeki güvenlik testi verilerini falan paylaşıp mantıklı, uzlaşmacı, nezaket içeren bir "cevap hakkı kullanma" talebiniz olsa eminim ki Barkın kabul ederdi.
Kötü yazılmış bir ihtarname ile doğrudan güya korkutup "dava ederiz haaa" diyerek firmanızı ve ürününüzü mü korudunuz? Komik.
Kenan Paşa zamanında çocuk olmuş, halen çeşitli alanlarda türlü korkularla sindirilmeye çalışılan böylesine bir toplumun ferdi olarak tıpkı Barkın gibi ben de sizi ciddiye almıyorum Kuralkan. Ve ağa babalarınızı da ciddiye almıyorum çünki.